سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

استاندار آذربایجان شرقی خبر داد:

برگزاری دومین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی نوروزگاه در تبریز

استاندار آذربایجان شرقی از برگزاری دومین دوره مسابقات فرهنگی ورزشی نوروزگاه در تبریز خبر داد.

استاندار آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، مالک رحمتی صبح شنبه در نشست با معاونان وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری دومین دوره مسابقات فرهنگی-ورزشی نوروزگاه (جام نوروز) در تبریز در خرداد ماه امسال اظهار کرد: نوروزگاه، یک رویداد فرهنگی-ورزشی است که متناسب با عنوان آن، اقدامات لازم انجام شود.

رحمتی افزود: آنچه اهمیت مسابقات فرهنگی - ورزشی نوروزگاه را برای ما برجسته می‌کند، بعد فرهنگی آن است که بر مبنای فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: آذربایجان شرقی، هم مردم تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز دارد و هم استان ورزش‌دوست و قهرمان‌پرور است که از این توانمندی‌ها باید به طرز شایسته‌ای در مسابقات نوروز گاه استفاده شود.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: باتوجه‌به اینکه کفه فرهنگی و ورزشی ما در حوزه بانوان چشمگیر است، باید هر دو بعد را در برگزاری مسابقات نوروزگاه مدنظر قرار دهیم.

وی تأکید کرد که برگزاری دوره نخست مسابقات نوروزگاه، آسیب‌شناسی و نسبت به رفع نقاط ضعف آن اقدام شود.

وی یادآوری کرد: زیرساخت‌های ورزشی تبریز مناسب است، اما بعضی وقت‌ها از این زیرساخت‌ها به‌درستی استفاده نمی‌شود.

رحمتی با اشاره به برگزاری مسابقه اخیر فوتبال بین تیم‌های تراکتور و سپاهان با حضور بیش از ۱۰۰ هزار تماشاگر، بر لزوم بهره‌گیری از این فرصت در راستای الگوسازی رسانه‌ای با استفاده از این سرمایه اجتماعی بزرگ تأکید کرد.

وی با بیان اینکه مردم این خطه همواره فدایی ایران و پیشقدم صیانت از ایرانیت و اسلامیت بوده‌اند، گفت: آذربایجان شرقی فرصت‌های پرشماری برای برجسته‌سازی در مسابقات نوروزگاه دارد که بهره‌گیری از آن نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و منسجم است‌.

استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: نشان‌دادن اقتدار و امنیت ایران و جایگاه و منزلت زنان ایرانی و بانوان در ایران از اهداف پیش‌بینی‌شده مسابقات نوروزگاه است.

وی افزود: خود این رویداد فرهنگی-ورزشی یک رویداد رسانه‌ای است که می‌تواند برای جهانیان درباره امنیت مثال‌زدنی کشورمان و جایگاه والای بانوان در آن پیام داشته باشد.

رحمتی اضافه کرد: مسابقات نوروزگاه یک برنامه ملی و بین‌المللی بوده و نیازمند حمایتی متناسب با آن از سوی سازمان‌های ملی و مرکزی است، هر چند  ما نیز در استان هر چه از دست‌مان برآید، انجام می‌دهیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه می‌توانیم از مسابقات فرهنگی-ورزشی، رویدادهای دیگری را رقم بزنیم، تشریح کرد: در کنار این رویدادها با استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی، شئونات اسلامی را نیز رعایت کنیم تا بتوانیم از ارزش‌های اصلی دینی‌مان صیانت کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه