سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

در دیدار رئیس فدراسیون و ورزشکاران اتومبیلرانی با معاون وزیر ورزش چه گذشت؟

معاون وزیر ورزش و جوانان با حضور در پیست های موتورسواری و اتومبیلرانی آزادی تهران با مازیار ناظمی رئیس فدراسیون دیدار و گفتگو کرد.

اتومبیلرانی
به گزارش خبرگزاری موج

، امروز سیدمحمدشروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان با حضور در پیست اتومبیلرانی مجموعه ورزشی آزادی تهران با مازیار ناظمی دیدار و گفتگو کرد.

در این بازدید که دو ساعت بطول انجامید شروین اسبقیان ضمن بازدید از پیست های اتومبیلرانی رانی و موتور کراس و Rc با مربیان و قهرمانان گفت و گو کرد.

بازدید از آکادمی فدراسیون، دیدار و گفتگو با ورزشکاران، بازدید از پیست آرسی و گفتگو با مسئول کمیته این رشته مهیج، بازدید از پیست های موتورکراس و پارک سرویس های پیستها از جمله برنامه های حضور دو ساعته معاون وزیر ورزش و جوانان بود. 

اسبقیان پس از حضور و بازدید از امکانات فدراسیون گفت: فدراسیون در وضعیت مناسبی است و اقدامات خوب و مهمی در بخش های قهرمانی و همگانی و عمرانی انجام شده است و شاهد تغییرات مثبت هستیم. مسلماً توسعه زیرساخت ها باعث پیشرفت این رشته می‌شود.

معاون قهرمانی وزیر ورزش و جوانان گفت: آقای ناظمی خودشان در وزارت ورزش سابقه خوبی دارند، با ورزش قهرمانی و نیز همگانی آشنایی کاملی دارد و یک چهره علمی و فرهنگی در ورزش هستند و با حضورشان در این فدراسیون هیچ نگرانی نداریم.

شروین اسبقیان افزود: وزارت ورزش و جوانان تمام قد حامی فدراسیون و همه ورزشکاران آن است و امیدواریم بزودی به همراه وزیر ورزش و جوانان در مسابقات ملی این فدراسیون حاضر شویم. 

معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: نباید بگذاریم کوچکترین نقطه ضعفی کار بزرگ فدراسیون را تخریب کند. از آقای ناظمی می‌خواهم بدون نقصان به حرکت رو به جلو ادامه بدهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه