سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بزرگترین نیروگاه برق بادی در آستانه تعطیلی قرار گرفت

مدیرعامل نیروگاه بینالود اعلام کرد: بزرگترین نیروگاه برق بادی ایران در آستانه تعطیلی قرار گرفته است.

aMtY25IolC3w
به گزارش خبرگزاری موج، محسن مبشر با اشاره به اینکه نیروگاه بینالود به عنوان بزرگترین نیروگاه برق بادی ایران در آستانه تعطیلی کامل قرار دارد، گفت: از سال ۱۳۸۹ که نیروگاه در قالب بخش خصوصی از سوی دولت تحویل داده شد، قراردادهای پاره‌وقتی به صورت تضمینی برای خرید برق از سوی وزارت نیرو تعریف و اجرایی شد.

مدیرعامل نیروگاه بینالود با اعلام اینکه تا پایان سال ۹۴ دوره پنج ساله خرید تضمینی برق این نیروگاه توسط وزارت نیرو به پایان رسید، تصریح کرد: در شرایط فعلی با گذشت سه ماه از آغاز سال جدید، وزارت نیرو از خرید برق این نیروگاه به صورت تضمینی خودداری و اعلام کرده است که باید برای فروش برق به بازار برق مراجعه کند.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی هیچ‌گونه قانون مستندی برای خرید برق انرژی‌های نو و تجدیدپذیر در بازار برق و بورس انرژی وجود ندارد، گفت: در حال حاضر به دلیل عدم خرید برق تولیدی به صورت تضمینی، ادامه فعالیت این نیروگاه در اهاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

مبشر با تاکید بر اینکه چنانچه وزارت نیرو اقدامی به منظور خرید تضمینی برق و یا تعیین تکلیف قرارداد و نرخ خرید انجام ندهد، در آینده‌ای نزدیک فعالیت توربین‌ها متوقف و نیروی انسانی تعبیه خواهد شد، اظهار داشت: در ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای به منظور ساخت و راه‌اندازی نیروگاه‌های برق بادی وجود دارد.

وی با اعلام اینکه برخورد وزارت نیرو با نیروگاه بینالود می‌تواند یک الگوی مناسب رفتاری برای سرمایه‌گذاران خارجی و بخش خصوصی برای ساخت و راه‌اندازی نیروگاه‌های بادی در ایران باشد، گفت: از دولت انتظار داریم که قرارداد ۲۰ ساله خرید تضمینی برق از نیروگاه بینالود پایبند باشد، زیرا در غیر این صورت فعالیت نیروگاه متوقف خواهد شد.

مبشر با یادآوری اینکه در حال حاضر ۳۰ هزار مگاوات پتانسیل و ظرفیت برای تولید نیروگاه‌های برق بادی در ایران وجود دارد، تصریح کرد: به دلیل نبود قوانین مستند، امکان عرضه انرژی‌های نو و برق بادی در بازار برق و بورس انرژی وجود ندارد، زیرا قیمت خرید برق این نوع نیروگاه‌ها تضمینی است.

وی در تشریح مهمترین مزیت‌های ساخت نیروگاه‌های بادی در ایران اظهار داشت: عدم انتشار گازهای گلخانه‌ای، صرفه‌جویی در مصرف گاز طبیعی و سوخت‌‌های مایع، رایگان بودن انرژی باد و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف آب از مهمترین مزیت‌های این نوع نیروگاه‌ها است.

مبشر با اشاره به تعهدات ایران به سازمان‌های بین‌المللی برای توسعه انرژی‌های پاک و عدم انتشار گسترده گازهای گلخانه‌ای، خاطرنشان کرد: اشتغال‌آفرینی مولد، عدم انحصار در تولید انرژی برق بادی و بومی‌سازی توربین‌های مقیاس‌ کوچک برای راه‌اندازی نیروگاه‌های بادی از دیگر ویژگی‌های افزایش تولید برق بادی در کشور است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه