English

مدیر عامل شرکت راه آهن خبر داد؛

راه اندازی قطار تهران _ آنکارا تا دو ماه آینده/اتصال ریلی با هرات و دوشنبه در دستور کار

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از آغاز حرکت قطار تهران–آنکارا تا دو ماه آینده خبر داد و گفت: مسیر ریلی تهران–هرات نیز در ماه جاری راه‌اندازی می‌شود. همچنین مذاکرات برای برقراری ارتباط ریلی با شهر دوشنبه در حال انجام است.

راه اندازی قطار تهران _ آنکارا تا دو ماه آینده/اتصال ریلی با هرات و دوشنبه در دستور کار
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، جبارعلی ذاکری، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در آئین سرمایه‌گذاری در ناوگان ریلی مسافری با اشاره به عملکرد مثبت جلسات سرمایه‌گذاری برگزار شده، اظهار کرد: خوشبختانه از محل سرمایه‌گذاری‌های قبلی تاکنون ۶۰۰ دستگاه واگن مسافری وارد شبکه ریلی کشور شده است. امیدواریم این روند با ورود ماهانه حدود ۴۰ تا ۵۰ واگن ادامه یابد.

وی با بیان اینکه قراردادهایی با طرف چینی در حوزه تأمین واگن مسافری منعقد شده، افزود: دو موضوع کلیدی باقی مانده نیز ظرف یک ماه آینده آغاز خواهد شد که نشان از تأثیر ملموس برگزاری این جلسات دارد.

ذاکری با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حمل بار، گفت: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران همچنان با محوریت حمل بار به وظایف خود عمل می‌کند، اما توسعه بخش مسافری نیز نیازمند جذابیت‌های اقتصادی برای سرمایه‌گذاران است.

مدیرعامل راه‌آهن ادامه داد: هر سال به طور متوسط ۱۵۰ تا ۳۰۰ کیلومتر به خطوط ریلی کشور اضافه می‌شود، اما اعتبارات دولتی و صندوق توسعه ملی عمدتاً در توسعه خطوط هزینه می‌شود و در حوزه ناوگان شاهد کمبود منابع هستیم. بنابراین، ورود دولت برای تأمین ناوگان ریلی جدید، مشابه توسعه خطوط، ضروری است.

وی از پیگیری جدی برای حداکثرسازی مشارکت بخش خصوصی در صنعت ریلی خبر داد و افزود: در حال حاضر در حال طراحی مدلی اقتصادی هستیم که بتواند صرفه مالی لازم را برای شرکت‌های مسافری فراهم کرده و موجب پایداری فعالیت آن‌ها شود.

ذاکری همچنین از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مجدد قطارهای بین‌المللی پس از وقفه‌ای پنج‌ساله خبر داد و افزود: حرکت قطار تهران-آنکارا تا دو ماه آینده از سر گرفته خواهد شد. راه‌اندازی مسیر تهران-هرات نیز در ماه جاری انجام می‌شود و مذاکرات برای برقراری ارتباط ریلی با شهر دوشنبه در حال پیگیری است.

وی با اشاره به برخی چالش‌های مرتبط با صدور ویزا برای مسافران قطارهای بین‌المللی، افزود: امیدواریم با همکاری‌های صورت‌گرفته، این موانع نیز رفع شده و ارتباط ریلی با کشورهای همسایه و حوزه تمدنی ایران تقویت شود.

مدیرعامل راه‌آهن در پایان با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری ریلی در کشور، گفت: راه‌آهن ایران یک میراث تاریخی ارزشمند است و توسعه گردشگری ریلی می‌تواند درآمدزایی به مراتب بیشتری نسبت به حمل‌ونقل مسافر برای شرکت‌ها به همراه داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه