English

انسداد کامل محور تهران–شمال در جمعه ۹ آبان از ساعت ۱۳

مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای طرح محدودیت‌های ترافیکی ویژه ایام ۷ تا ۱۰ آبان خبر داد و اعلام کرد محورهای منتهی به شمال کشور در این بازه زمانی با کنترل‌های یک‌طرفه و انسداد مقطعی مواجه خواهند شد.

محدودیت های ترافیکی
به گزارش خبرگزاری موج

، مرکز مدیریت راه‌های کشور در اطلاعیه‌ای از اعمال محدودیت‌های ترافیکی ویژه از روز چهارشنبه تا شنبه، ۷ تا ۱۰ آبان ۱۴۰۴ در محورهای اصلی و شمالی کشور خبر داد.

در این اطلاعیه تأکید شده است: تردد تمام موتورسیکلت‌ها (به‌استثنای موتورهای پلیس و امدادی) از ساعت ۱۲ روز چهارشنبه تا ساعت ۸ صبح شنبه در محورهای کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران–سمنان–مشهد ممنوع است.

بر اساس تصمیم جدید، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در محور کرج–چالوس و بالعکس همچنان ممنوع بوده و در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه در صورت افزایش ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت اعمال خواهد شد.

در روز جمعه ۹ آبان نیز ورود خودروها از ابتدای آزادراه تهران–شمال به مقصد چالوس از ساعت ۱۲ محدود شده و از ساعت ۱۳، محور از محدوده پل زنگوله تا چالوس به‌شکل کامل مسدود می‌شود. به دنبال آن از ساعت ۱۵ همان روز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) یک‌طرفه خواهد بود و این طرح حداکثر تا ساعت ۲۴ ادامه دارد. در صورت کاهش حجم خودروها، پایان طرح زودتر اعلام می‌شود.

بر پایه اعلام رسمی، تردد محلی در جاده قدیم کرج–چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان بومی آزاد است؛ اما در روزهای اجرای طرح، از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ورود خودروهای عبوری ممنوع خواهد بود.

در محور هراز نیز تردد همه تریلرها در مسیر رفت و برگشت ممنوع و عبور کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به‌جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۸ تا ۲۴ در روزهای چهارشنبه تا جمعه (۷ تا ۹ آبان) متوقف می‌شود. در صورت ترافیک بالا، پلیس می‌تواند محور را موقتاً در مسیر رفت یا برگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان یک‌طرفه کند.

در جنوب پایتخت نیز محدودیت یک‌طرفه از پل حاجی‌آباد تا خروجی فشم در روز جمعه ۹ آبان از ساعت ۱۷ تا ۲۰ برقرار خواهد شد.

به گفته مرکز مدیریت راه‌ها، این طرح‌ها در هماهنگی با پلیس راهور و با هدف پیشگیری از گره‌های ترافیکی و افزایش ایمنی سفرهای تعطیلات پایان هفته اجرا می‌شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه