مشاور عالی وزیر فرهنگ:
سوژه فیلمسازان برگرفته از فرهنگ غنی خودشان باشد
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه توقع داریم سوژه فیلمسازان برگرفته از فرهنگ غنی خودشان باشد، گفت: اگر فیلم تنها تکنیک خوب داشته باشد ولی پیام تأثیرگذاری را ندهد، هنر در حد هنر بدون ارزش اجتماعی، باقی میماند.

، محمدمهدی احمدی، مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین رونمایی و اکران خصوصی فیلم سینمایی «ماجرای فردا» که با حضور مهدی رنجبر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و دیگر مسئولان استانی و کشوری برپا شد با اشاره به اینکه، این گونه فیلمها نمونهای برجسته از سینمای تأثیرگذار و معنوی است و توقع داریم سوژه فیلمسازان برگرفته از فرهنگ غنی خودشان باشد، گفت: اگر فیلم تنها تکنیک خوب داشته باشد ولی پیام تأثیرگذاری را ندهد، هنر در حد هنر بدون ارزش اجتماعی، باقی میماند.
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به معیارهای ارزیابی فیلمهای موفق، گفت: یک فیلم سینمایی زمانی موفق است که دو شاخص اصلی را به خوبی پوشش دهد؛ نخست فنی یا «تکنیک فیلم» از جمله؛ بازیگری، کارگردانی و عوامل فنی پشت صحنه، و دوم «محتوای اثر» یا تأثیرات اجتماعی که باید بتواند پیام موثری به جامعه منتقل کند و مخاطب را از حالت بودن به شدن برساند.
احمدی درباره فیلم «ماجرای فردا» تصریح کرد: این فیلم نگاه انسانی و خدایی به زندگی دارد و برخلاف نگرش مادیگرایانه، تلاش میکند تا تلفیقی میان عشق زمینی و عشق آسمانی ایجاد کند. این عشق آسمانی در زیست مؤمنانه ریشه دارد که بر پایه؛ معنویت، انسانیت و بشردوستی شکل میگیرد و در قالب مفهوم شهادت در فیلم تجلی یافته است.
استفاده از ظرفیت نسل جوان/ سوژه فیلمسازان برگرفته از فرهنگ غنی خودشان باشد
مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استفاده از ظرفیت نسل جوان را یکی دیگر از ویژگیهای مثبت فیلم است را برشمرد و خاطرنشان کرد: این فیلم از توانمندی جوانان بهره برده و پیامهایی چون؛ معنویت، انساندوستی و ارزشهای الهی را از طریق آنها به مخاطب منتقل میکند.
احمدی همچنین از مهدی رنجبر مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، سازمان بسیج هنرمندان، بانی این سینما در شیراز، و عوامل پشت صحنه و دست اندرکاران فیلم با اهدا لوح قدردانی کرد و گفت: افتخار داریم در شیراز مجتمعهای فرهنگی و تجاری با پیوستهای فرهنگی و هنری شکل گرفتهاند که سینما و گالری بخشی از آن است و امیدواریم این روند گسترش یابد.
وی در پایان اظهار داشت: ما وظیفه داریم در پایتخت کشور با هنرمندان برجسته و تهیهکنندگان مطرح همکاری کنیم تا بسیاری از سوژههای فیلمهایشان را برگرفته از فرهنگ غنی و تمدن تاریخی شیراز قرار دهند که بخش مهمی از تمدن ایرانی از این سرزمین برخاسته است.
ماجرای فردا، فیلمی از مهران جهان دیده روی پرده سینمای نگین شیراز رفت
در اکران خصوصی این فیلم که با حضور مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد و دستیار وزیر ورزش و مدیر قرارگاه محلات کم برخوردار کشور و مسئولین استانی برگزار شد، مهران جهان دیده به صورت رسمی حکم مسئول استعدادیابی هنر رسانه و بازیگری کشور را دریافت کرد.
مهران جهان دیده نیز در مراسم اکران فیلم گفت: به زودی سی و یکمین فیلم بلند خود را در شهر راز شیراز کلید خواهم زد و با توجه به پتانسیل های شهر شیراز و استان فارس در رسته بازیگری استعدایابی فیلم جدیدم را آغاز خواهم کرد و فیلم ماجرای فردا که با مجری طرح سازمان بسیج هنرمندان ساخته شد در اکران خود اهالی سینما را با توجه به کارگیری استعداد های جدید شیراز به وجه آورد.
وی افزود: در راستای فرهنگ و هنر شهرم همه تلاشم را خواهم کرد که استعداد های محلات کم برخوردار و تازه کار جلو دوربین روند و دیده شوند و همچنین از مهدی رنجبر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس بابت حمایت از فیلمسازان استان تشکر کرد و گفت: پس از تولید فیلم جدیدم مجوز فیلم با موضوع آسیب های اجتماعی در کشور ترکیه را خواهم گرفت و کار مشتکر ایران و ترکیه را می سازد.
مهران جهان دیده فیلمساز جوان و فعال استان فارس از مهاجرت نکردن خود به پایتخت بسیار خرسند است و عقیده دارد در شهرستان ها هم می شود استعدادیابی کرد و دیده شد.
ارسال نظر