فرزند شهید علی هاشمی:
«اسفند» حق مطلب را درباره شهید هاشمی ادا کرد
حسین هاشمی فرزند شهید علی هاشمی سردار هور گفت: فیلم سینمایی «اسفند» فیلم بسیار خوبی است و در این فیلم هم جوانان توانستند اثر خوبی را به نمایش بگذارند و فکر می کنم موفق بودند و توانستند به نحو احسن این کار را انجام دهند.

، حسین هاشمی در حاشیه اکران فیلم سینمایی «اسفند» در یادمان سردار شهید علی هاشمی ملقب به سردار هور در گفت و گو با خبرگزاری موج خوزستان اظهار کرد: «اسفند» بخشی از فعالیت ها و تلاش های رزمندگان دفاع مقدس در طول هشت سال دفاع را به خوبی به تصویر کشیده است.
او افزود: در فیلم سینمایی «اسفند» پشتکار و زحمت هایی و رنجهایی که فرماندهان ما کشیدند تا به پیروزی برسیم را در فیلم دیدیم.
فرزند سردار شهید علی هاشمی سردار هور تصریح کرد: من فکر می کنم فیلم سینمایی«اسفند» بسیار خوب بود و خدا را از این بابت شاکریم و توانست واقعیت های دفاع مقدس را نشان دهد.
هاشمی گفت: ما می بینیم که شهید حاج علی هاشمی چه طور با جوان های گمنام توانست به این موفقیت ها برسد و در برابر دشمن تا بن دندان مسلح شجاعانه ایستادگی کند.
او درباره اکران عمومی فیلم سینمایی«اسفند» در سینماهای سراسر کشور، گفت: من فکر می کنم با توجه به ناگفته های بسیار زیادی که درباره شهید حاج علی هاشمی وجود دارد این فیلم مورد استقبال مردم قرار می گیرد.
فرزند سردار هور افزود: زندگی سردار شهید حاج علی هاشمی فراز و نشیب های زیادی داشت و این فیلم راوی یک بخش بسیار مهم از زندگی شهید حاج علی هاشمی در دوران دفاع مقدس است.
ارسال نظر