English

درآمد ۱۷۰۰ میلیارد تومانی دولت از فروش بلیت هواپیما در سال ۱۴۰۳

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: در سال جاری بیش از ۱۷ میلیون بلیت پروازی فروخته شده و وجوه مربوطه طبق ضوابط جهانی به‌صورت مستقیم از سوی شرکت‌های هواپیمایی به خزانه دولت واریز شده است.

درآمد ۱۷۰۰ میلیارد تومانی دولت از فروش بلیت هواپیما در سال ۱۴۰۳
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج

، مهدی رمضانی سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در نشست خبری با اشاره به اقدامات گسترده این سازمان در حوزه شفاف‌سازی خدمات صنعت هوانوردی، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان، شفاف‌سازی مالی، مقررات‌زدایی، و اصلاح شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: تدوین شیوه‌نامه‌های حقوق مسافر، رتبه‌بندی شرکت‌های هواپیمایی، شفافیت در تخصیص ارز، تأسیس کالاهای گمرکی و وصول مطالبات از سازمان‌ها، از جمله محورهای کلیدی در مسیر ارتقای صنعت هوانوردی کشور بوده‌اند. همچنین، تسهیل ورود ناوگان جدید و افزایش تعداد صندلی‌های پرواز از طریق بازرسی‌های مستمر ناوگان و فرودگاه‌ها با هدف افزایش ایمنی و امنیت پروازها دنبال می‌شود.

رمضانی در ادامه از راه‌اندازی مرکز اقتصاد دانش‌بنیان و مقابله با تحریم‌ها در حوزه تعمیرات هواپیما خبر داد و تصریح کرد: برای نخستین‌بار در تاریخ هوانوردی کشور، دوره‌های آموزشی تربیت مهندسین و کارشناسان امنیت هوانوردی با حضور مدرسان بین‌المللی در حال برگزاری است.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه مانیتورینگ آنلاین شرکت‌های هواپیمایی، گفت: این سامانه به صورت لحظه‌ای اطلاعات مربوط به وضعیت پروازها، میانگین مسافران و عملکرد شرکت‌های هوایی نظیر کاسپین، تهران‌چابهار، آتا و ای‌آر را ارائه می‌دهد. از طریق این سامانه می‌توان تغییرات در زمان پروازها، تعداد پروازهای روزانه، و وضعیت شبکه پروازی را رصد و برای بهبود آن برنامه‌ریزی کرد.

 

بیشتر بخوانید:

شفافیت مالی در سازمان هواپیمایی برقرار است/ هیچ هزینه‌کرد غیرقانونی انجام نمی‌شود

​پرونده تصرف در اموال عمومی توسط سازمان هواپیمایی کشوری به دادسرای دیوان محاسبات ارجاع شد

 

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۱۷ میلیون بلیت پروازی فروخته شده که به ازای هر بلیت، ۱۰ هزار تومان به حساب خزانه واریز شده است. در پروازهای خارجی نیز این مبلغ معادل شش یورو است که مستقیماً از طریق شرکت‌های هواپیمایی به خزانه دولت منتقل می‌شود. این اقدام در چارچوب ضوابط جهانی صورت می‌گیرد.

رمضانی تأکید کرد: با دستور تیم مدیریتی جدید، تمامی شرکت‌های هواپیمایی موظف شده‌اند به سامانه مانیتورینگ پرواز متصل شوند تا اطلاعات دقیق و شفاف‌تری از وضعیت حمل‌ونقل هوایی کشور در اختیار مردم قرار گیرد.

مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از اجرای اقدامات گسترده در راستای شفاف‌سازی مالی، ارتقای سلامت اداری و تسهیل فرآیندهای تخصصی در این سازمان خبر داد و با اشاره به تشکیل «کمیته وصول مطالبات» در سازمان هواپیمایی کشوری گفت: این کمیته با هماهنگی سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات، در حال بررسی عملکردها از سال ۱۳۹۷ تاکنون است تا درآمدهای حاصل از خدمات پروازی و سایر منابع، به‌صورت شفاف محاسبه و به خزانه دولت واریز شود.

وی همچنین از اصلاحات جدی در فرآیند تخصیص ارز برای واردات قطعات هواپیما خبر داد و افزود: این فرآیند اکنون با حضور نمایندگان رسمی سازمان، کارشناس دادگستری و با تایید بانک مرکزی، در کمتر از ۱۰ روز انجام می‌شود. در گذشته این فرایند تا چهار ماه به طول می‌انجامید.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تشکیل «کمیته تخصصی گمرکی و تأیید اصالت کالای هوایی» نیز خبر داد و اظهار داشت: با استقرار نمایندگان این سازمان در گمرکات، فرآیند تأیید اصالت و ارزش‌گذاری قطعات تسهیل شده و ورود قانونی و فنی قطعات به کشور ممکن شده است.

رمضانی همچنین از راه‌اندازی داشبورد مدیریت آنلاین در این سازمان خبر داد و گفت: برای نخستین‌بار، خدمات به بازنشستگان سازمان نیز بهبود یافته و با افزایش ۳۰۰ درصدی رفاهیات، تکریم این قشر در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در حوزه بهبود معیشت کارکنان نیز اقدامات قابل توجهی از جمله راه‌اندازی سامانه‌های درمانی و رفاهی انجام شده که در صورت تصویب نهایی دولت، به‌صورت گسترده‌تری اجرا خواهد شد.

به گفته رمضانی، تاکسی هوایی کرج-قزوین که در اسفند ۱۳۹۹ به‌صورت آزمایشی راه‌اندازی شده بود، روز گذشته به‌صورت رسمی افتتاح شد. وی این پروژه را گامی در راستای توسعه حمل‌ونقل هوایی و جذب سرمایه‌گذار عنوان کرد و افزود: سازمان هواپیمایی کشوری از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ناوگان، فرودگاه‌ها، پشتیبانی و نیروی انسانی متخصص استقبال می‌کند.

وی تأکید کرد: تمامی هزینه‌کردهای مالی در سازمان هواپیمایی به‌صورت شفاف و تحت نظارت نهادهای نظارتی انجام می‌شود و کلیه وجوه به حساب خزانه‌داری کل کشور واریز می‌گردد.

رمضانی به اجرای طرح اطلاع‌رسانی حقوق مسافران در پروازها اشاره کرد و گفت: با توزیع کارتکس‌های آگاهی‌بخش در پروازها، مسافران می‌توانند نسبت به حقوق خود مطلع شده و در صورت نیاز پیگیری‌های قانونی انجام دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه