سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

دادگاه انگلیس اپل را در پرونده رقابت محکوم کرد

قاضی دادگاه رقابت انگلیس گفت: اپل در پرونده‌ای متهم به سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور شکست خورد و مسئولیت آن احراز شد.

اپل
به گزارش خبرگزاری موج

، اپل در دادگاه رقابت انگلیس بازنده پرونده‌ای شد که به اتهام سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور از سوی میلیون‌ها کاربر این کشور مطرح شده بود. این شکایت در قالب اقدام دسته‌جمعی و بر اساس قوانین رقابت انگلیس ثبت شده که به‌طور پیش‌فرض تمام افراد آسیب‌دیده را در فرآیند شامل می‌کند، مگر آنکه داوطلبانه انصراف دهند.

وی گفت: شاکیان مدعی شدند اپل با ممنوع کردن استفاده از فروشگاه‌های اپلیکیشن رقیب، کاربران را به استفاده انحصاری از سیستم خود مجبور کرده و از این طریق هزینه‌های اضافی بر آن‌ها تحمیل نموده است. کارمزد ۳۰ درصدی بر خریدها در اپ‌استور، به‌عنوان عامل افزایش قیمت پرداختی مصرف‌کنندگان معرفی شد.

وی افزود: اصل پرونده بر این پایه بود که اپل از اپ‌استور برای مستثنی‌کردن رقبا و تثبیت موقعیت خود استفاده کرده و در این فرایند سود بیشتری کسب نموده است. شاکیان این اقدام را نقض آشکار قوانین ضدانحصار دانستند.

وی تاکید کرد: اگرچه اپل پیش‌تر این دادگاه را بی‌پایه و اساس خوانده و مدعی شده بود که اپ‌استور با رقابت جدی از سایر پلتفرم‌ها مواجه است، حکم دادگاه می‌تواند راه را برای دریافت غرامت گسترده و تغییر در ساختار کارمزدهای این شرکت هموار کند. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند این رای، نمونه‌ای مهم برای سایر پرونده‌های ضدانحصار فناوری خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه