English

موضوع پسماند مازندران با حضور وزیر کشور بررسی شد

وزیر کشور با اعلام اینکه مازندران متعلق به تمام کشور است و مهم پیش از بیان مشکل، ارائه راه‌حل مسئله است، گفت: مسیر کار ما در پسماند مازندران رو به جلو است.

موضوع پسماند مازندران با حضور وزیر کشور  بررسی شد
به گزارش خبرگزاری موج

،  اسکندر مومنی پنج‌شنبه اول خرداد در سفر به مازندران بعد از بازدید از کارخانه زباله سوز ساری به منظور بررسی وضعیت موجود پسماند در استان درجلسه‌ای که با حضور مسئولان استان در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه لازم است برای کل استان یک برنامه با جزئیات منطبق با پهنه‌های شهری تدوین شود، اظهار کرد: باید برای ساماندهی پسماند برنامه کامل از سوی استان ارائه شود تا وظایف، زمان‌بندی و بودجه استان تعیین شود.

وی با اشاره به اینکه قول اعتبارات برای این منظور به استان داده می‌شود، افزود: ما برای تامین‌ منابع پس از ارائه برنامه دقیق و کارشناسی آمادگی همراهی داریم.

وزیر کشور با تاکید براینکه بیان صرف مساله راهگشا نیست، برون‌داد کار قابل‌ارزش‌گذاری است، خاطرنشان کرد: وضعیت پسماند دیگر شهرها در مسیر رو به جلو قرار دارد اما بابل بدون راهبرد و تنها متکی به بیان مساله پیش می‌رود.

وی با تاکید براینکه برای رفع چالش پسماند باید با بهره‌گیری از مدل‌های محلی که در تمام دنیا رواج دارد و می‌توان درصورت قابل‌اجرا بودن، در استان مازندران پیاده‌سازی شود، استفاده کرد، یادآور شد: دراین‌باره مسئولان استانی به اجماع برسند تا ما حمایت کنیم.

وی افزود: باتوجه به وسعت شهر، امکان پوشش زباله‌های شهرهای اطراف برای بابل امکان پذیر نیست.

وزیر کشور خطاب به یونسی استاندار مازندران بر پیشرفت مرحله‌ای کار و ساماندهی یک‌جا پسماند استان تاکید کرد و گفت: پای قول خودمان و مطالبه مردم استان هستیم. درصورت تحقق قراردادهای امضا شده روزانه ۵ میلیون مترمکعب گاز صرفه‌جویی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در بازدید از نیروگاه زباله سوز ساری مشخص شد این پروژه پیشرفت خوبی داشته اما زمان زیادی از اجرای آن گذشته است، گفت: در حال حاضر پروژه قدیمی است اما بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی فعلا خوب است.

وی با اشاره به زباله سوز نوشهر، افزود: مدیریت استان باید در این پروژه برنامه ریزی درستی داشته باشد.

عضو شورای شهر بابل نیز در این جلسه گفت: ۱۳ ماه از بسته شدن سایت انجلیسی گذشته، با وجود زحمات شهرداری‌ها و دولت‌ها، امروز شهرستان بابل طی یکسال۱۲۰ میلیارد تومان هزینه نقل‌وانتقال زباله پرداخت کرده‌است.

وی افزود: برخی اختلاف‌ها به این دلیل است که بسته مالی حمایتی در زمان لازم نرسید، اکنون در سکوی زباله بابل که ۲۰۰ تن ظرفیت دارد تا دو هزار تن زباله نگهداری می‌شود که بسیار آسیب‌زا است.

عضو شورای شهر بابل با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در حوزه شیرابه انجام شده و سرمایه‌گذار تنها با امنیت، جسارت ورود به سایت را پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: این قفل تنها به دست قوه‌قضاییه باز می‌شود.

وی با اعلام اینکه بار سنگینی به مردم بابل تحمیل کرده‌اند و اگر ادامه داشته باشد باید انتظار رخدادهای ناهنجار در این زمینه باشیم، بیان کرد: هر سرمایه‌گذاری ضمن تعیین‌تکلیف زباله‌های موجود، بلافاصله می‌تواند زباله خوابیده را استخراج و طبیعت بکر را بازگرداند.

فاطمی نماینده بابل نیز با اشاره به انتقال غیراصولی زباله در این شهرستان گفت: شیرابه‌ها وارد بابل‌رود می‌شوند که منشا خطر هستند. وی افزود: ساماندهی، ممنوعیت ورود زباله و پیدا کردن مکان جدید راهبرد خروج از این معضل است.

نماینده قائم شهر هم در این جلسه گفت: آمادگی برگزاری جشن پایان معضل زباله در قائم‌شهر را برای سال جاری داریم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه