رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک عنوان کرد؛
ضرورت توجه به ویژگی های بومی هر منطقه، در تولید محتوا برای کودکان
رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: در تولید محتوا برای کودکان توجه به ویژگی های بومی هر منطقه امری ضروری است که باید به آن پرداخته شود لذا نباید محتوای واحد برای استان های کل کشور ارائه شود.

، حمیدرضا شیخ الاسلام رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، در جمع مدیران و معاونان توسعه منابع ادارات آموزش و پرورش نواحی چهارگانه شیراز و صدرا در شیراز، اظهار کرد: مدیریت به مفهوم گرداننده و چرخاننده یک مجموعه است و زمانی موفق به این کار می شود که شناخت کامل نسبت به موقعیت و واقعیت موجود داشته باشد.
وی آموزش را حرکت و تغییر دانست و افزود: کاری که در طول زمان صورت می گیرد نامش فرآیند است و اگر آموزشی دارای فرآیند نباشد موثر نخواهد بود.
شیخ الاسلام تصریح کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک دارای ۷ میلیون مخاطب کودک است که البته با احتساب پدر و مادر کودکان به بیش از ۲۱ میلیون نفر می رسد لذا کار کردن برای این جمعیت دشواری هایی را خواهد داشت.
وی ادامه داد: آفریننده ارزش های افزوده از امکانات در اختیار را مدیریت گویند لذا مدیر باید داده های خام را به پختگی برساند.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، خاطر نشان کرد: مدیران ما رهبران آموزشی ما هستند لذا سیاستگذاری موثر است که دستور کار داشته باشیم. البته دستور کار ما باید مدل داشته باشد.
وی داشتن دستورکار را از نیازهای اصلی و اساسی مدیریت برشمرد و عنوان کرد: مراتب مدیریت باید به ترتیب در دستور مدیریت مجموعه قرار گیرد لذا نباید بلافاصله سراغ مرحله اجرا برویم.
عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به شاخصه های توسعه، اذعان کرد: با آموزش می توان امید به زندگی را افزایش داد لذا با آموزش های صورت گرفته و ارتقای علم پزشکی امروزه شاهد درمان بسیاری از بیماری ها و افزایش امید به زندگی است.
وی اضافه کرد: «تفکر»، نوعی مهارت است که در دوران کودکی و پیش دبستانی باید به آن پرداخته شود لذا فکر کردن افراد در زندگی بسیار اندک است بلکه آنچه را که ما تفکر می پندارم دغدغه ذهنی است چرا که تفکر باید دارای احساس باشد.
شیخ الاسلام اضافه کرد: تا سرمایه ای نباشد آموزشی وجود ندارد اگر سرمایه باشد منابع نیز وجود خواهد داشت لذا سرمایه امروز کشور ما هفت میلیون کودک است که باید برای آن برنامه ریزی کرد و آنها را درست تربیت کرد تا توسعه اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: در تولید محتوا برای کودکان توجه به ویژگی های بومی هر منطقه امری ضروری است که باید به آن پرداخته شود لذا نباید محتوای واحد برای استان های کل کشور ارائه شود.
رئیس سازمان ملی تعلیم وتربیت کودک افزود: اغلب چالش ها و موانع نظام تعلیم تربیت به منابع مالی مربوط نیست بلکه بسیاری از چالش ها ناشی از سوءمدیریت است.
وی ادامه داد: قیمت اجاره بهای ساختمان، میزان تجهیزات ساختمان، دوازده درصد مواد مصرفی، چهار درصد سود و ...، از جمله شاخص های تعیین شهریه در مراکز پیش دبستانی و کودکستان هاست البته این شاخصه ها بر اساس ک نظریه کارشناسان دادگستری تعیین می شود.
شیخ الاسلام اضافه کرد: نظارت بر فعالیت کودکستان ها اغلب به صورت سامانه ای خواهد بود و کمتر نیاز به حضور فیزیکی خواهد بود.
وی از تدوین چارت سازمانی ویژه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک خبر داد و عنوان کرد: اداره تعلیم و تربیت کودک در ادارات کل آموزش و پرورش استان ها زیر نظر مدیر کل استقرار می یاد.
معاون حمایت از حقوق کودک سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز اظهار کرد: اگر بخواهیم شهروند خوب تحویل جامعه دهیم باید دوران آوان کودکی را باید جدی بگیریم.
مژگان آژیده افزود: تحولی در سازمان تعلیم و تربیت اتفاق افتاده و ما تلاش داریم بر اساس تکلیف محوله کودکان در تراز جامعه اسلامی تربیت کنیم.
علی کرم زاده، رابط تعلیم و تربیت کودک اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز از رونمایی از برنامه ساماندهی ساختار یافته مراکز تعلیم و تربیت کودک خبر داد.
ارسال نظر