English

استاندار فارس:

توسعه فیبرنوری شیراز با سرعت و رقابت سالم دنبال می‌شود

استاندار فارس در نشست ویژه بررسی پروژه فیبرنوری شیراز با تأکید بر اینکه عقب‌ماندگی در این حوزه پذیرفتنی نیست، خواستار سرعت‌بخشی به روند اجرای پروژه و ایجاد رقابت سالم میان اپراتورها شد و بر بهره‌گیری از الگوهای موفق جهانی برای ساماندهی حفاری‌ها و توسعه زیرساخت‌ها تأکید کرد.

استانداری فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حسینعلی امیری استاندار فارس در نشست ویژه‌ بررسی و تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در کلانشهر شیراز، پس از استماع دغدغه‌ها و گزارش‌های نمایندگان اپراتورهای اینترنت و شرکت مخابرات استان، با تأکید بر این که عقب ماندن در این حوزه قابل قبول نیست، بر پیگیری روند اجرای پروژه با سرعت بیشتر تأکید کرد.

نماینده عالی دولت در استان، گفت: انجام حفاری‌های متعدد در سطح شهر امری پذیرفتنی نیست و باید با بهره‌گیری از الگوهای موفق جهانی، همچون ایجاد تونل‌های مشترک شهری، مسیر توسعه زیرساخت‌ها به‌گونه‌ای ساماندهی شود که از بروز مشکلات و تداخل‌های ناشی از حفاری‌های پراکنده جلوگیری شود.

امیری افزود: اگر امکان احداث این تونل‌ها فراهم نباشد باید با ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف تلاش کنیم که روند اجرای پروژه‌ها با انسجام و کارآمدی بیشتری پیش رود.

استاندار فارس همچنین بر ضرورت رقابت میان اپراتورها تأکید و تصریح کرد: این رقابت زمینه ارتقای کیفیت خدمات و منطقی شدن قیمت‌ها را فراهم می‌آورد.

وی خاطرنشان کرد: تعیین تعرفه‌ها باید در چارچوب قانون صورت گیرد و هیچ دستگاهی مجاز به عدول از مصوبات قانونی نیست. مخابرات نیز همانند سایر اپراتورها موظف است در فضای رقابتی فعالیت کند و با انعقاد قراردادهای جدید با همه اپراتورها، شرایطی فراهم شود که انحصار از میان برداشته شده و مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی با شفافیت و عدالت پیش رود.

امیری همچنین به ضرورت بهره‌گیری از تجربه‌های موفق دیگر شهرهای کشور در اجرای پروژه توسعه فیبرنوری اشاره کرد و گفت: اگر شهرداری هر ناحیه را به یک اپراتور واگذار کند، ظرفیت مازاد را نیز برای ورود سایر اپراتورها در اختیار دارد؛ این مدل می‌تواند به‌عنوان الگویی مناسب برای شیراز مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: شهرداری باید مناطق را میان اپراتورها تقسیم کند تا رقابت حفظ شود و مدیریت پروژه با سرعت بیشتری پیش برود. همچنین در بخش‌هایی که امکان ایجاد تونل‌های مشترک شهری وجود ندارد، لازم است راهکارهای جایگزین در نظر گرفته شود تا روند توسعه بدون وقفه ادامه یابد.

استاندار در پایان تأکید کرد: اگر اختلافی میان اپراتورها و شهرداری پیش آمد، وزارت ارتباطات به عنوان دستگاه حاکمیتی و تسهیلگر ارتباطات، نظر قطعی خواهد داد و مصوبات کمیسیون نیز باید بدون تأخیر اجرا شود.

امیری خاطرنشان کرد: با تقسیم‌بندی درست مناطق، رقابت سالم میان اپراتورها شکل می‌گیرد، عقب‌ماندگی جبران می‌شود و توسعه فیبرنوری در شیراز با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

در این نشست که با حضور جعفر قادری، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس، شهردار شیراز، معاون راهبردی و توسعه بازار رگلاتوری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدیران عامل و اجرایی اپراتورهای صبانت، شاتل و آسیاتک برگزار شد؛ بر تقسیم عادلانه مناطق میان اپراتورها، جلوگیری از حفاری‌های متعدد، تعیین تعرفه‌ها در چارچوب قانون، اجرای تکالیف پروانه‌ای و تسریع در روند اتصال شهروندان به شبکه فیبرنوری تأکید و مقرر شد، در صورت بروز اختلاف، نظر وزارت ارتباطات به‌عنوان مرجع ملاک عمل قرار گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه