English

در بنیاد کرامت رضوی صورت گرفت؛

امضای تفاهم‌نامه ۳۰۰ میلیارد تومانی با هدف اشتغال زایی در مناطق محروم

تفاهم‌نامه‌ای چهارجانبه با هدف محرومیت زدایی بین بنیاد کرامت رضوی، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و صندوق قرض‌الحسنه توسعه اشتغال برکت به امضا رسید.

امضای تفاهم‌نامه ۳۰۰ میلیارد تومانی با هدف اشتغال زایی در مناطق محروم
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، همزمان با دهه کرامت رضوی و در تداوم اقدامات بنیاد کرامت آستان قدس رضوی در محرومیت زدایی از مناطق محروم، تفاهم‌نامه‌ای چهارجانبه با هدف افزایش بهره‌وری از چاهک‌های آب و توسعه اشتغال در استان سیستان و بلوچستان میان بنیاد کرامت رضوی، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و صندوق قرض‌الحسنه توسعه اشتغال برکت به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه با هدف بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت آب ۵۵۰ چاهک‌ حفر شده توسط بنیاد کرامت در قالب ایجاد استخرهای دو منظوره شیلاتی و کشاورزی، احداث گلخانه‌های کوچک‌مقیاس، راه‌اندازی سیستم‌های نوین آبیاری، فرآوری محصولات کشاورزی و دیگر فعالیت‌های اشتغال‌زا در شهرستان‌های زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز این استان منعقد شده است.

بر اساس این توافق، مبلغی معادل۳هزار میلیارد ریال برای اجرای این طرح اختصاص یافته است که ۵۰۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد کرامت رضوی، ۵۰۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد برکت، و ۲۰۰۰ میلیارد ریال از سوی صندوق قرض‌الحسنه توسعه اشتغال برکت تامین خواهد شد.

براین اساس ، بنیاد برکت و بنیاد کرامت  در زمینه شناسایی افراد واجد شرایط، اهلیت‌سنجی  و نظارت بر اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی همکاری خواهند کرد.

صندوق قرض‌الحسنه توسعه اشتغال برکت نیز متعهد به پرداخت ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به متقاضیان معرفی‌شده است. این تسهیلات با کارمزد ۴ درصد و حداکثر دوره بازپرداخت ۶۶ ماه (شامل شش ماه دوره تنفس) در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. تسهیلات خرد خانگی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و تسهیلات کارگاهی تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان  پرداخت می‌شود.

سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان نیز مسئول شناسایی متقاضیان، ارائه آموزش‌های لازم، نظارت بر اجرای طرح‌ها، تهیه گزارش پیشرفت، مشاوره فنی برای اجرای پروژه‌ها و مشاوره‌های بازاریابی محصولات تولیدی خواهد بود.

این همکاری مشترک در آستانه دهه کرامت  با نگاهی به توسعه پایدار، اشتغال‌زایی برای اقشار محروم، و بهره‌برداری بهتر از منابع آبی در منطقه سیستان و بلوچستان آغاز و گامی مؤثر در راستای محرومیت‌زدایی و رونق اقتصادی این استان به شمار می‌رود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه