سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس:

مسدود شدن حساب‌های شهرداری، کارگران بندرعباس را در آستانه سال نو گرفتار کرد

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: مسدود شدن حساب‌های شهرداری، کارگران بندرعباس را در آستانه سال نو گرفتار کرد.

دبیری نژاد

، یعقوب دبیری‌نژاد عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس، در صد و شصت و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس،  با اشاره به وضعیت کنونی اقتصادی کشور و مشکلات معیشتی مردم خصوصا کارگران شهرداری گفت: نمی دانم چه دستی در کار است که هر بار قرار است گام مثبتی برداشته شود باید جلوی آن را بگیرند.

دبیری‌نژاد افزود: برای اولین بار قصد داشتیم قبل از پایان سال تمام مطالبات بخش کارگری را پرداخت کنیم که این امر در بیست سال اخیر شهرداری بی سابقه بود اما لحظه آخر سازمان تامین اجتماعی که می بایست حامی کارگران و کارمندان باشد، حسابهای شهرداری بندرعباس را به بهانه بدهی سنواتی شورای قبل مسدود نمود.

وی با انتقاد از افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها، اظهار کرد: گرانی‌ها به قدری افزایش یافته که فشار زیادی به کارگران و کارمندان، وارد می‌شود. گاهی به نظر می‌رسد که مسئولین عمداً به دنبال ایجاد نارضایتی در مردم هستند، قطعا ایجاد این حجم از نارضایتی برای مردم بدون برنامه ریزی کار سختی است که الحمدالله برخی مسئولین در این زمینه تخصص خاصی پیدا کرده اند.

دبیری‌نژاد ابراز داشت: از طرفی اگر یک روز در پرداخت حق بیمه تاخیر ایجاد شود، خدمات درمانی کارگران شهرداری را قطع می کنند و بابت خدماتی که داده نشده حسابهای شهرداری را نیز مسدود می کنند. این کارگران عمدتاً از اقشار ضعیف جامعه هستند که در تامین ارزاق روزانه خود هم مانده اند و حالا اول ماه مبارک رمضان و نزدیک عید سازمان تامین اجتماعی به یاد مطالبات سالها پیش خود افتاده است.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس اذعان داشت: اگر خواهش و التماس ما و همکاری مدیران قضایی استان نبود اکنون باید شاهد نابودی کامل قشری از اجتماع می بودیم که روز به روز در حال ضعیف تر شدن است و زبانی برای اعتراض ندارند.

وی در ادامه با بیان اینکه کارگران شهرداری باید حقوق و عیدی خود را در پایان سال به موقع دریافت کنند، تأکید کرد: به شهردار تاکید کردیم که کلیه مطالبات کارگران و کارکنان شهرداری قبل از عید صفر شود.

وی در پایان گفت: اگر برخی مسئولین نگران به موقع حقوق گرفتن مدیران شهرداری هستند، قول می دهیم تمام مدیران شهرداری از حقوق قبل از سال محروم شوند ولی به کارمندان ساده رحم کنید. طی شورای ششم هم همیشه حقوق شهردار به عنوان آخرین حقوق پرداخت شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه