سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

فرمانده نیروی زمینی ارتش:

ارتش به فناوری ساخت انواع سامانه‌های پهپادی بومی دست یافته است

امیر حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش در حوزه پهپادی به فناوری ساخت انواع تجهیزات و سامانه‌های کاملاً بومی دست یافته است.

امیر حیدری
به گزارش خبرگزاری موج

، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در بازدید از یگان‌های پهپادی حضرت ولی‌عصر(عج) و گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش ، با اشاره به فرمایشات فرمانده معظم کل قوا مبنی بر اینکه پدافند هوایی خط مقدم دفاع از کشور است، گفت: پدافند هوایی نزاجا، یگانی تأثیرگذار در چرخه دفاعی این نیرو و کشور به شمار می‌رود که در طول این سال‌ها توانسته است از تأسیسات حساس و حیاتی کشور، حراست و در تأمین امنیت مناطق و مراکز مورد پوشش، به ایفای نقش بپردازد.

وی با تاکید بر جایگاه و اهمیت راهبردی پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش در کنار نیروی پدافند هوایی ارتش، در تأمین و ارتقای امنیت آسمان جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: در تمامی رزمایشات، عملیات‌ و مأموریت‌ها، پوشش سطحی یگان‌های نیروی زمینی ارتش، بر عهده گروه ۹۹ پدافند هوایی نزاجا است که این یگان توانسته است تمامی عملیات‌های محوله را به نحو مطلوب به انجام رسانده و به نیازها، گستردگی و پراکندگی نیروی زمینی ارتش، با بهره‌گیری از به‌روزترین تجهیزات و استفاده از کارآمدترین سامانه‌ها، پاسخ دهد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش همچنین توسعه قدرت پهپادی در سطح نیروی زمینی ارتش را امری مهم و ضروری دانست و تصریح کرد: در حوزه پهپادی، نیروی زمینی ارتش علاوه بر دستیابی به فناوری ساخت انواع تجهیزات و سامانه‌های کاملاً بومی، توانسته در انجام انواع مأموریت‌های شناسایی، رزمی، عملیاتی و انهدامی، در بُردها و مقیاس‌های مختلف، سرآمد باشد.

وی با کلیدی دانستن توسعه منابع انسانی و فنی یگان‌های پهپادی نیروی زمینی ارتش در هم‌افزا کردن قدرت نیروهای مسلح کشور خاطرنشان کرد: با حمایت‌های فرمانده کل ارتش، در حیطه رشد و بالندگی نیروی انسانی و همچنین در خصوص رفع نیازهای حوزه پهپادی، پدافندی و تولید تجهیزات و تسلیحات روزآمد برای انجام هرچه بهتر مأموریت‌های محوله، نیروی زمینی ارتش توانسته با اتکا به سرمایه‌های انسانی خود، ضمن کسب رضایت فرمانده معظم کل قوا ، در راستای تأمین امنیت مداوم و خدشه‌ناپذیر کشور نیز تأثیرگذار باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه