سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

وزیر اقتصاد:

تعرفه واردات آیفون احتمالاً ۳۰ درصد باشد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون مصوبه ما نیست، گفت: احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد.

عبدالناصر همتی - وزیر امور اقتصادی و دارایی
به گزارش خبرگزاری موج

، عبدالناصر همتی در مراسم معارفه مدیرعامل شرکت بیمه ایران بیان کرد: من معتقد هستم که در شرکت بیمه ایران نیروهای شاخص و نیروهای علاقمند به رشد و اعتلا خیلی زیاد هستند. از مدیرعامل محترم جناب آقای دکتر جباری که برای پذیرش این مسئولیت تشکر می‌کنم. باور دارم با سابقه‌ای که در شرکت بیمه ایران دارند و تجاربی که ‌در بخش‌های دیگر مثل بانک به دست آوردند، می‌توانند ‌بیمه ایران را با ‌اوج ‌بازگردانند.

وی با بیان اینکه شرکت بیمه باید مدیون مردم باشد که به او افتخار دادند بیمه‌گذارشان باشند، ادامه داد: اگر مردم در موقعی که حق‌ خود را می‌گیرند احساس کنند که دینی دارند، یعنی ما بد عمل کردیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه افزود: تورم ۴۰ درصدی طی سه سال گذشته ‌باعث شده بیمه‌های عمر جذابیت خود را از دست بدهند و باید به سمتی برویم که بیمه عمر جذابیت گذشته را بازیابی کند.

همتی تصریح کرد: بیمه ایران می‌تواند جایگاه خودش را احیا ‌کند، این شرکت ‌چرا باید زیان‌ده باشد؟ چرا باید زیان انباشته داشته باشد؟ ‌شرکت بیمه ایران دارایی دارد، مدیر دارد، کارشناس دارد. کارشناسان بنشینند و هم‌فکری بکنند. همه این‌ها می‌تواند اصلاح ‌شود. شما می‌توانید بیمه‌نامه‌های عمر جذابی برای مردم صادر کنید.

همتی با اشاره به اینکه شرکت بیمه باید سود‌آور شود و نباید سرمایه‌گذاری بی‌ربط داشته باشد بیان کرد: شرکت‌های بیمه نباید نرخ‌های نادرست تدوین کند، آن‌هم وقتی که رشد بیمه با درآمد‌زایی به‌وجود می‌آید، نرخ‌ها باید فنی شود. منظور فقط بیمه ایران نیست بلکه تمامی شرکت‌های بیمه مشکلات مشترک دارند و به‌خاطر رقابت‌های نادرست به نرخ‌گذاری‌های نادرست رو آورده‌اند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه نیازمند اقدامات جدی در بیمه‌های عمر هستیم، گفت: بیمه ایران باید روی بیمه عمر و بیمه مستمری بازنشستگی مبتنی بر دارایی تمرکز کند، چراکه در تمام دنیا نفوذ بیمه با بیمه‌های زندگی افزایش یافته است.

همتی همچنین با بیان اینکه متاسفم که وضعیت بیمه در شرایط مطلوبی نیست، اظهار کرد: مدیر‌عامل محترم که از او بابت پذیرش این مسئولیت تشکر می‌کنم می‌توانند شرکت بیمه ایران را به اوج برگرداند.

وی تصریح کرد: بیمه ایران با ارایه نرخ فنی و محصولات نوین و راهبری می‌تواند جایگاه خود را ارتقا بدهد. دولت پشتیبان این شرکت بیمه است، مردم آن را می‌شناسند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: دوستان بیمه مرکزی همت کنند و این تصور را بیرون کنند که شرکت بیمه نباید سود‌ده باشد، گفت: راه رشد شرکت در سودآوری است.

همتی به مبارزه با فساد تاکید کرد و گفت: مدیران حتما باید با فساد در بیمه ‌برخورد کنند و ببیند سرمایه‌گذاری‌ها در کجا انجام می‌گیرد، نباید براساس روابط سرمایه‌گذاری کنیم.

همتی اظهار کرد: فکر می‌کنم صنعت بیمه ما پتانسیل، نیروی انسانی و زیرساخت خوبی دارد و فقط باید مدیر خوب و با‌انگیزه داشته باشد.

وی همچنین به آینده‌نگری در مدیریت اشاره کرد و گفت: مدیر یک شرکت درباره آینده فکر می‌کند و مدیران ما هم باید چنین فکر‌ ‌کنند. نمی‌شود در هر شرایطی از مدیر حمایت کرد.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه باید برای توسعه برنامه داشته باشیم، تصریح کرد: باید بیمه‌گری الکترونیک را تقویت کنیم تا بتوانیم خدمات‌مان را به‌طور غیر مستقیم ارائه ‌دهیم.

همتی در پایان گفت: تاکید بیشتر من بر بیمه عمر است. بیمه ایران اگر می‌خواهد سهم بیشتری در بازار داشته باشد، باید متکی بر دارایی بر روی بیمه عمر کار کند.

وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون مصوبه ما نبوده است اظهار کرد‌‌ معقول این است که تعرفه واردات این گوشی بیش از ۳۰ درصد نباشد.

عبدالناصر همتی در حاشیه مراسم معارفه مدیرعامل شرکت بیمه ایران ‌در جمع خبرنگاران درباره اینکه تعرفه نهایی برای واردات آیفون تا چه حدودی خواهد بود گفت: تعرفه ۹۶ درصدی واردات آیفون مصوبه ما نبوده است و معقول این است که تعرفه این گوشی بیش از ۳۰ درصد نباشد، چراکه بیشتر از آن معنایی ندارد.

وی همچنین به راه‌های تأمین ارز برای واردات گوشی آیفون اشاره ‌و بیان کرد: با همان ارزی که سایر گوشی‌های تلفن همراه نظیر گوشی‌های سامسونگ و… وارد کشور می‌شوند این گوشی نیز می‌تواند وارد شود.

به گفته وزیر اقتصاد ارز بازار گوشی‌های آیفون با قیمت توافقی تأمین خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه