سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

پیش بینی افزایش دما و گرما در خراسان رضوی

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: امروز گاهی وزش باد در برخی مناطق استان خراسان رضوی را شاهد خواهیم بود اما افزایش دمای هوا در اغلب نقاط قطعی است.

دمای هوا خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، زهرا آهنگرزاده کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اعلام کرد: دمای هوا خراسان رضوی طی امروز و فردا افزایش می‌یابد و در حال حاضر در اکثر مناطق استان جو پایداری برقرار است و در این مدت شاهد افزایش نسبی دما در استان خواهیم بود.

آهنگرزاده همچنین اضافه کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته سردترین شهر استان خراسان رضوی فریمان با یک درجه زیر صفر و گرمترین شهرستان بردسکن با بیشینه دمای ۲۰ درجه بالای صفر بوده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی تصریح کرد: دمای هوای مشهد نیز طی ۲۴ ساعت گذشته بین سه و ۱۶ درجه بالای صفر و بیشترین سرعت باد از شهرستان مه‌ولات با ۳۲ کیلومتر در ساعت  گزارش شده است.

وی با تاکید بر افزایش دما در استان اظهار کرد: امروز گاهی وزش باد در برخی مناطق استان خراسان رضوی را شاهد خواهیم بود اما افزایش دمای هوا در اغلب نقاط قطعی است.

آهنگرزاده متذکر شد: انتظار می‌رود از بعد از ظهر شنبه شاهد نفوذ سامانه ناپایدار به استان باشیم که در نتیجه به تدریج سرعت باد و ابرناکی افزایش می یابد و از شنبه شب بارشهای پراکنده در مناطق غربی استان خراسان رضوی هم آغاز می شود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی همچنین یادآور شد: روز یکشنبه هفته پیش رو نیز بر مقدار و گستردگی بارشها افزوده می شود و شاهد بارشهای رگباری و گاهی وقوع رعد و برق در سطح استان خواهیم بود.

آهنگرزاده در خاتمه این خبر خاطرنشان کرد: بارشها تا روز دوشنبه به صورت پراکنده ادامه و  بیشترین بارش این سامانه در روز یکشنبه و کاهش نسبی دما در روز دوشنبه خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه