سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

رئیس بسیج رسانه کشور در سفر به یزد بیان کرد:

رسانه ها در رشد و تعالی شهرها اثرگذار هستند

رئیس بسیج رسانه کشور گفت: با توجه به اینکه رسانه ها در رشد و تعالی شهرها اثرگذار هستند از شورای انقلابی شهر یزد درخواست دارم طرحی را در جهت تقویت رسانه ها مصوب کند البته افتتاح این پارک نشان از بلوغ فکری مدیران شهری یزد دارد.

بسیج

به گزارش خبرگزاری موج یزد، عباس محمدیان رییس بسیج رسانه کشور در آیین افتتاح بوستان شهدای خبرنگار یزد با قدردانی از مشارکت خوب رسانه های استان در پوشش اخبار هفته بسیج گفت: بسیج زادگاه تبلور انقلاب اسلامی است که اصحاب رسانه استان با سلایق مختلف سیاسی در این هفته همچون گذشته با شکوه پای کار آمدند و به زیبایی اخبار فعالیت های این نهاد مقدس را بازتاب دادند.

وی در ادامه با اشاره به افتتاح بوستان شهدای خبرنگار در یزد ابراز داشت: جا دارد از اهتمام شهردار جوان انقلابی و شورای شهر یزد به خاطر حسن سلیقه و نامگذاری این بوستان به نام خبرنگار قدردانی کنم و حال که این افتخار نصیب یزد شده امیدوارم بقیه مدیران شهری شهرهای ایران نیز با چنین اقدامی قدردانی خود را از اصحاب رسانه اعلام دارند.

محمدیان در ادامه با اشاره به اینکه امروزه توسعه شهرها درگرو رشد رسانه هاست اظهار داشت:  زمانی شهر توسعه میابد که رسانه های توسعه یافته ای داشته باشیم چراکه استفاده از ظرفیت رسانه، خلق ایده ها را به دنبال دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه علی رغم وجود سلایق سیاسی در شهر یزد اما در حوزه رسانه، قوام خوبی را شاهد نیستیم و انتظار بیشتری از این استان میرود.

رئیس بسیج رسانه کشور در ادامه به فلسفه وجودی تاثیر رسانه ها در جوامع پرداخت و گفت: با توجه به اینکه رسانه ها در رشد و تعالی شهرها اثرگذار هستند از شورای انقلابی شهر یزد درخواست دارم طرحی را در جهت تقویت رسانه ها مصوب کند البته افتتاح این پارک نشان از بلوغ فکری مدیران شهری یزد دارد.

محمدیان با اشاره به اینکه در سند تحولی پنج ساله گام دوم سازمان بسیج رسانه دو اقدام اساسی مورد توجه قرار دارد گفت: تشکیل جبهه رسانه ای جبهه انقلاب و تشکیل قرارگاه عملیاتی پیش برندگی در تمام ابعاد و ظرفیت شهرها از اقدامات اساسی در این سند به شمار می رود

وی بسیج رسانه را فراجناحی دانست و ابراز داشت: ماموریت بسیج رسانه آموزش، کاردرسازی و تقویت همه رسانه ها با هر سلیقه و نگاه جناحی است.

رئیس بسیج رسانه کشور در بخش دیگری از سخنانش خبرنگاران را سنگربانان بی سنگر عنوان کرد و اذعان داشت: خبرنگاران علی رغم اینکه بازتاب دهنده مشکلات مردم هستند خود دچار بسیاری از مشکلات بوده به نحوی که گرانی کاغذ، عدم برخورداری از امنیت شغلی و نداشتن بیمه بخشی از این مشکلات است.

وی خطاب به مسئولان کشور اظهار داشت : امیدوارم با به کارگیری همه ظرفیت ها در کشور بحث مسکن خبرنگاران دنبال شده و حل و فصل گردد ضمن اینکه باید تلاش شود در دولت انقلابی مشکلات این قشر فرهیخته کمتر شود.

محمدیان خبرنگاران را سفیران حاج قاسم سلیمانی خواند و ابراز امیدواری کرد: رسانه ها آرمان گرای واقعی باشند و‌مطالبه گری آنان در راستای کمک و حل مشکلات باشد و برای انتقام از جریان سیاسی نباشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر