سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

پرداخت وام قرض الحسنه تامین مسکن محرومان از سوی بانک سینا

بانک سینا در راستای اجرای مسئولیت های اجتماعی و توانمند سازی قشر کم برخوردار جامعه در تامین مسکن، متولی ارائه تسهیلات قرض الحسنه مسکن می شود.

وام قرض الحسنه تامین مسکن

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک سینا؛ با توجه به نوسانات بازار مسکن و در راستای حمایت از جامعه کمتر برخوردار کشور، این بانک با همکاری بنیاد علوی پرداخت وام قرض الحسنه برای تامین مسکن محرومین را در دستور کار قرار داده است.

این تسهیلات بر اساس انعقاد تفاهم نامه همکاری با بنیاد علوی و به منظور کمک به بهبود معیشت و توانمند سازی محرومین در تامین مسکن پرداخت می شود. پرداخت این وام با مبلغ حداکثر ۱.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و باز پرداخت حداکثر ۱۲ ساله صورت می گیرد. این تسهیلات به متقاضیان و مشمولین با ارائه معرفی نامه از بنیاد علوی و طبق ضوابط و آیین نامه های بانک تعلق می گیرد. بانک سینا و بنیاد علوی، پیشتر نیز از طریق تفاهم نامه های همکاری متعدد، اقدامات مطلوبی را در حمایت از اقشار کم بضاعت و محروم جامعه برداشته اند و این تفاهم نامه نیز در تداوم همین روند به امضا رسیده است.

گفتنی است از دیگر اقدامات مهم این بانک در سال گذشته، کمک ۵۰ میلیارد ریالی به مددجویان کمیته امداد حضرت امام(ره) و سازمان بهزیستی در ۷ استان درگیر کرونا، خرید و اهدای ۱۰۰۰دستگاه تبلت به دانش آموزان مناطق محروم کشور و اختصاص ۳۰ میلیارد ریال بابت آزادی ۱۵۷ تن از زندانیان جرائم غیرعمد و همچنین ساخت ۳مدرسه در مناطق محروم بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه