سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

هنوز فرصت تزریق واکسن به دانشجویان ایجاد نشده است

سخنگوی ستاد کرونای استان البرز در پاسخ به اینکه آیا برنامه‌ای برای واکسیناسیون دانشجویان استان وجود دارد، گفت: هنوز فرصت تزریق واکسن به دانشجویان ایجاد نشده و اگر هم این برنامه عملی شود، دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اولویت هستند.

دوز دوم واکسن

به گزارش خبرگزاری موج البرز، مهرداد بابایی با اشاره به اینکه علی رغم اینکه به وضعیت نسبتا باثباتی در خصوص بیماری کرونا در البرز رسیده‌ایم، هنوزآمار بیماران بستری بالا است، اظهار کرد: درست است که طی هفته گذشته در خصوص تعداد بستری‌ها افزایش محسوسی نداشته‌ایم و وضعیت به ثبات نسبی رسیده ولی هنوز در اوج قله پیک پنجم قرار داریم و آمار فوتی‌ها و بستری‌ها بالا است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم به ۶۵ درصد رسیده، توضیح داد: در صورت رعایت ۹۰ درصدی پروتکل‌ها از سوی مردم می‌توان به کنترل بیماری امید داشت.

وی ادامه داد: البته تجربه نشان داده با رسیدن به قله و پس از باثبات شدن شرایط، احتمال قرار گرفتن در شیب نزولی بالا می‌رود ولی اگر مردم بخواهند مجددا سهل انگاری کنند و البته اگر سویه جدید که صدایش از دور و نزدیک به گوش می‌رسد وارد استان شود، نمی‌توان به روزهای بهتر امیدوار بود.

بابایی با اشاره به اینکه واکسیناسیون در البرز با سرعت قابل قبولی در حال انجام است، توضیح داد: در حال حاضر روزانه ۲۰ هزار دز واکسن در استان تزریق می شود و قابلیت آن وجود دارد که این میزان به دوبرابر افزایش یابد و این امر منوط به تامین واکسن کافی است.

این مسئول تاکید کرد: در حال حاضر ۳۰ مرکز تجمعی تزریق واکسن در استان فعال است و به دنبال اضافه کردن دو یا سه مرکز دیگر هم هستیم تا فرایند تزریق با سرعت بیشتری انجام شود.

سخنگوی ستاد کرونای البرز در پاسخ به اینکه آیا برنامه‌ای برای واکسیناسیون دانشجویان استان وجود دارد، گفت: هنوز فرصت تزریق واکسن به دانشجویان ایجاد نشده و اگر هم این برنامه عملی شود، دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اولویت هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه