سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود

عامل نشت اطلاعات ارتش ایالات متحده به ویکی لیکس در انتخابات سنا شرکت می کنند

چلسی منینگ در برابر بن کاردین

سربازی که در سال ۲۰۱۳ به جرم افشای اطلاعات نظامی آمریکا هفت سال زندانی شد اعلام کرده که از ایالت مریلند قصد شرکت در انتخابات آتی سنا را دارد.

چلسی منینگ

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از دویچه وله، روز شنبه رسانه‌های آمریکا خبر دادند که خانم منینگ برای شرکت در انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در مریلند به عنوان کاندیدا ثبت‌نام کرده تا سناتور بن کاردین را به چالش بکشد.

سناتور کاردین، عضو ارشد دموکرات در کمیته روابط خارجه سنا سال ۲۰۱۲ میلادی به این مجلس راه پیدا کرد. او در مرحله مبارزات درون حزبی حدود ۷۵ درصد آرا را کسب کرده بود.

چلسی منینگ پس از آزادی در مه ۲۰۱۷ ساکن ایالت مرلیند شده است.

«باراک اوباما»، رئیس جمهوری سابق آمریکا، در ژانویه سال میلادی گذشته و تنها چند روز پیش از ترک کاخ سفید با عفو چلسی منینگ موافقت کرد. به این ترتیب، منینگ پس از طی هفت سال از مجموع ۳۵ سال محکومیت زندان، آزاد شد.

چلسی منینگ، عامل درز اسناد محرمانه ارتش آمریکا به ویکی لیکس، از زندان آزاد شد. باراک اوباما از تخفیف مجازات چلسی منینگ دفاع کرد.

افشاکننده اسرار دولت آمریکا همچنین اجازه تغییر جنسیت یافت. وی در سال ۲۰۱۳ به جرم افشای مکاتبات دیپلماتیک و گزارش‌های نظامی ارتش به ۳۵ سال حبس محکوم شد. او پس از صدور آن حکم، تغییر جنسیت داد. وی پیش از تغییر جنسیت با نام بردلی منینگ شناخته می‌شد.

منینگ در زمان درز آن اسناد در سال ۲۰۱۰ به ویکی لیکس به عنوان تحلیلگر اطلاعاتی ارتش آمریکا در عراق خدمت می‌کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه