سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مالکیت تالاب عینک در استان متعلق به آب منطقه ای گیلان می باشد

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آب منطقه ای گیلان گفت: بنابر اصل ۴۵ قانون اساسی و ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب مالکیت تالاب عینک و تالابهای دیگر متعلق به دولت جمهوری اسلامی ایران و در امتداد آن وزارت نیرو و به نمایندگی در استان آب منطقه ای گیلان می باشد.

کاظم لطفی

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، کاظم لطفی ضمن تبریک انتصاب دکتر اردکانیان به عنوان مقام عالی وزارت نیرو گفت: این انتخاب گوشه ای از حسن انتخاب دولت تدبیر و امید بود مطمئن هستیم با درایت و راهبری ایشان آینده صنعت آب و برق در ایران پر امید و توسعه مند خواهد بود.

وی با اشاره به مسائل مطروحه پیرامون تالاب عینک رشت گفت: متأ سفانه در گذشته تالاب عینک محل تجمع فاضلاب بوده و با اجرای طرح های جمع آوری فاضلاب توسط مجموعه مدیریتی آب در استان این گنجینه ملی از خطر رهایی یافته است.

لطفی افزود: بنابر اصل ۴۵ قانون اساسی و ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب مالکیت تالاب عینک و تالابهای دیگر متعلق به دولت جمهوری اسلامی ایران و در امتداد آن وزارت نیرو و به نمایندگی در استان آب منطقه ای گیلان می باشد و هر شخصیت حقیقی یا حقوقی مانند شهرداری رشت می تواند با ارایه طرح به آب منطقه ای گیلان پس از تصویب و رعایت الزامات قانونی نسبت به بهره برداری از تالاب عینک یا نظایر آن اقدام نماید.

لطفی گفت: ما به دنبال توسعه استان و بهره مندی موثر از منابع آبی هستیم و در این راه بدور از هرگونه حاشیه از تمامی ایده ها و طرح هایی که در مسیر قانون روز آمدی استان را به همراه دارد  حمایت و همراهی می کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه