سرخط خبرها
  • پرداخت معوقات بازنشستگان بدون وقفه در حال انجام است
  • اختصاص ۱۱ هزار ظرفیت سفر عتبات در نیمه دوم شهریور
  • ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه لرستان آماده استقبال از دانش‌آموزان هستند
  • شکایت تراکتور از باشگاه پرسپولیس
  • خرید و فروش واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان ممنوع است
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است

۵۰۰ جوان ابرکوهی در طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا شرکت دارند

رییس شبکه بهداشت درمان ابرکوه گفت: ۵۰۰ نفر از جوانان در قالب تیم های جهادی در طول شبانه روز در اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا فعالیت دارند.

نقاهتگاه

به گزارش خبرگزاری موج یزد، عبدالحسین اکرمی رییس شبکه بهداشت درمان ابرکوه با قدردانی از همراهی مسئولان در مبارزه با کرونا، گفت: تاکنون ۹۸ درصد جمعیت این شهرستان به صورت تلفنی در طرح غربالگری ملی مقابله با این بیماری شرکت کردند.

اکرمی ۴۰۰ نفر از جوانان در حوزه بهداشت و درمان و همچنین ۵۰۰ نفر از جوانان در قالب تیم های جهادی در طول شبانه روز در اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا فعالیت دارند.

دبیر ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در ابرکوه با قدردانی از تلاش اعضای ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ، خاطرنشان کرد: در صورت نیاز بیماران کرونایی برای سپری کردن دوران نقاهت، نقاهتگاهی با ظرفیت ۲۰ تخت در سالن ورزشی شهید حسن شیخی این شهر تجهیز و ایجاد شد.

شهرستان ابرکوه حدود ۵۵ هزار نفر جمعیت دارد .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر