سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

جورج کلونی:

دولت ترامپ تاسف‌بار است

جورج کلونی، بازیگر سرشناس هالیوود، با انتقاد شدید از مدیریت دولت ترامپ، ایالات متحده را در دورانی «تاسف‌بار» توصیف کرد.

جورج کلونی
به گزارش خبرگزاری موج

، جورج کلونی، بازیگر مطرح هالیوود، با انتقاد از سیاست‌های دولت دونالد ترامپ، اعلام کرد که ایالات متحده در حال گذراندن یک دوره «تاسف‌بار» است. این بازیگر ۶۵ ساله که روز چهارشنبه در حاشیه افتتاحیه جشنواره فیلم ونیز با رسانه‌ها گفتگو کرد، گفت: به دلیل وضعیت فعلی دولت آمریکا احساس شرمساری می‌کنم.

کلونی اظهار داشت: به عقیده من، ما در یک دوران بسیار دشوار قرار داریم؛ وضعیتی که می‌توان آن را «کاکیستوکراسی» نامید، یعنی اداره یک کشور توسط کم‌صلاحیت‌ترین افراد. وی افزود: در حال حاضر با این نوع مدیریت مواجه هستیم، اما معتقدم این دوران سپری خواهد شد.

این بازیگر آمریکایی با اشاره به انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر، گفت: این انتخابات ممکن است باعث ایجاد نوعی «کنترل و توازن» در قدرت شود و اگر شانس لازم را داشته باشیم، تا سال ۲۰۲۸ به وضعیت عادی بازخواهیم گشت.

جورج کلونی با یادآوری دوران‌های تاریک تاریخ آمریکا، خاطرنشان کرد: من به اندازه کافی تجربه دارم که دوران پرآشوب سال ۱۹۶۸ را به یاد بیاورم؛ زمانی که شهرهای آمریکا در آتش می‌سوخت و با ترور شخصیت‌هایی چون مارتین لوتر کینگ و بابی کندی مواجه شدیم.

وی در ادامه افزود: در آن دوران خشونت بسیار زیادی وجود داشت و حتی ساختمان کنگره با تانک‌ها محاصره شده بود. وی تأکید کرد: ما دوران‌های سخت دیگری را هم پشت سر گذاشته‌ایم و دوران کنونی نیز یکی از همان دوره‌های دشوار تاریخی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه