سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

سینماهای کشور فروش ۷۵ میلیارد تومانی داشتند

بیست و ششمین هفته از سال جاری در حالی سپری شد که سینمای ایران با میزبانی از ۶۰۷ هزار مخاطب و فروشی معادل ۷۵ میلیارد تومانی برای ششمین هفته متوالی همچنان با افزایش مخاطب و فروش روبه‌رو بود.

سالن سینما گیشه سینما صندلی سینما
به گزارش خبرگزاری موج

، بیست و ششمین هفته از سال جاری در بازه شنبه تا جمعه (۲۱ تا ۲۷ شهریورماه) در حالی سپری شد که سینمای ایران با استقبال ۶۰۷ هزار و ۵۵۶ مخاطب به فروشی معادل ۷۵ میلیارد تومان دست پیدا کرد و فیلم «خانوم والده» به کارگردانی سهیل موفق که اکران خود را از روز چهارشنبه (۲۵ شهریورماه) آغاز کرده است با گذشت ۲ روز از اکران با ۱۱۸ هزار و ۷۸ مخاطب و پردیس سینمایی کوروش با میزبانی از ۳۰ هزار و ۶۸۹ مخاطب در صدر فهرست پرمخاطب‌ترین فیلم و پردیس سینمایی طی هفته گذشته قرار گرفتند.

مطابق با آمار ثبت‌شده در سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا) پس از پردیس سینمایی کوروش با ۳۰ هزار و ۶۸۹ مخاطب و رشد ۳۰ درصدی نسبت به هفته بیست و پنجم، پردیس سینمایی ایران مال با ۲۳ هزار و ۴۹۹ مخاطب و رشد ۲۱ درصدی، پردیس سینمایی هدیش با ۱۳ هزار و ۸۱۲ مخاطب و رشد ۱۷ درصدی، پردیس سینمایی آزادی با ۱۳ هزار و ۶۳۴ مخاطب و رشد ۲۷ درصدی و پردیس سینمایی هویزه مشهد با ۱۲ هزار و ۲۷۹ مخاطب و رشد ۱۰ درصدی در رتبه‌های بعدی پرمخاطب‌ترین پردیس‌های سینمایی در هفته گذشته قرار گرفتند.

همچنین فیلم سینمایی «خانوم والده» به کارگردانی سهیل موفق با ۱۱۸ هزار و ۷۸ مخاطب، فیلم سینمایی «اسکورت» به کارگردان یوسف حاتمی‌کیا با ۱۰۵ هزار و ۳۸۲ مخاطب، فیلم سنیمایی «استخر» به کارگردانی سروش صحت با ۱۰۴ هزار و ۸۴۳ مخاطب، فیلم سینمایی «زنده‌شور» به کارگردانی کاظم دانشی با ۱۰۳ هزار و ۹۱۱ مخاطب و انیمیشن «سفینه نجات» به کارگردانی هادی محمدیان با ۱۰۲ هزار و ۳۳۴ مخاطب نیز به‌ عنوان پنج فیلم پرمخاطب در هفته بیست و ششم معرفی شدند.

با توجه به آمار ثبت‌شده در سامانه سمفا با احتساب ۶۰۷ هزار مخاطب در هفته بیست و ششم و از ۱۷ مرداد در قالب هفته بیست و یکم (۱۷ تا ۲۳ مرداد) با ۲۵۱ هزار مخاطب، هفته بیست و دوم (۲۴ تا ۳۰ مرداد) با ۳۲۸ هزار مخاطب، هفته بیست و سوم (۳۱ مرداد تا ۶ شهریور) با ۳۵۲ هزار مخاطب، هفته بیست و چهارم (۷ تا ۱۳ شهریور) با ۳۹۹ هزار مخاطب، هفته بیست و پنجم (۱۴ تا ۲۰ شهریور) با ۴۸۵ هزار مخاطب، نمودار رشد مخاطب در سینمای ایران طی ۶ هفته متوالی از روند افزایشی و رو به رشد برخوردار بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه