سرخط خبرها
  • آمریکا با تحقیر از جام جهانی حذف شد
  • عراقی‌ها در قم پرچم خون‌خواهی رهبر شهید را بلند کردند
  • رضائیان برای ماندن در استقلال اصلاح قرارداد و مبلغ راشرط گذاشت
  • پردیس احمدیه بازیگر سینما: ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد
  • آماده‌باش نیروهای امنیتی عراقی در امتداد مرز سوریه
  • استاد دانشگاه فرانسوی: ۵۰ سال تحلیل غرب فرو ریخت
  • وحشت اینترنشنال از شعار باید برخاست
  • مشهدالرضا برای میزبانی از زائران تشییع رهبر شهید آماده می‌شود
  • قالیباف: قاتلان شهدای این سرزمین به سزای عمل‌شان می‌رسند
  • بی‌بی‌سی عربی: مراسم تشییع رهبر فقید ایران تاریخی بود
  • نتانیاهو: نباید ترکیه به جنگنده‌های اف ۳۵ مجهز شود
  • افزایش ظرفیت ۱۰ سایت مخابرات در مسیر تشییع رهبر شهید در قم
  • ازسرگیری پرواز‌های فرودگاه مهرآباد از سه‌شنبه
  • اعزام ۲۰۰ دستگاه اتوبوس از تهران برای خدمت‌رسانی در مراسم تشییع رهبر شهید در قم
  • استقرار بیمارستان ۶۴ تخته سیار سپاه اصفهان در مسجد مقدس جمکران

هواشناسی مازندران خبر داد؛

کاهش محسوس دما و بارش برف و باران در استان

​مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: جمعه سوم تا پایان وقت سه‌شنبه هفتم اسفند‌ماه شاهد بارش متناوب باران و برف و کاهش محسوس دما در استان هستیم.

جاده های برفی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، هوشنگ بهزادی اظهار داشت با فعالیت‌ سامانه‌ بارشی از جمعه سوم تا پایان وقت سه‌شنبه هفتم اسفند‌ماه شاهد بارش متناوب باران و برف و کاهش محسوس دما در استان هستیم.

وی ادامه داد: این سامانه روزهای جمعه و شنبه در نیمه‌غربی، روز یک‌شنبه در مناطق‌غربی و مرکزی و روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در سطح‌استان فعال است.

مدیرکل هواشناسی مازندران بیان داشت: مجموع مقدار بارش در نیمه‌ غربی‌ بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلی‌متر و در نیمه‌شرقی استان تا ۵۰ میلی‌متر پیش‌بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: سرعت‌ وزش‌ باد در مناطق پایین‌دست تا ۶۰ کیلومتر بر ساعت و در ارتفاعات تا ۸۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

بهزادی افزود: خط‌ برف نیز روزهای جمعه و شنبه در مناطق بیش از ۱۲۰۰ متر طی یک‌شنبه و در ارتفاع بیش از ۶۰۰ متر طی دوشنبه و سه‌شنبه خواهد رسید.

وی بیان داشت: دوشنبه به‌تدریج به دامنه‌ها و گذر دوشنبه شب تا صبح چهارشنبه در مناطق جلگه‌ای نیز بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: ارتفاع برف در مناطق کوهستانی غربی بیش از یک متر،️ ارتفاعات مرکزی بین نیم تا یک متر و در ارتفاعات شرقی تا ۵۰ سانتی‌متر پیش‌بینی می‌شود.

وی عنوان داشت: کاهش دما در مناطق ساحلی و جلگه‌ای تا ۱۵ درجه و در ارتفاعات تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد خواهد بود‌.

بهزادی یادآور شد: حداقل دما در صبح روز چهارشنبه تا منفی یک و صبح روز پنج‌شنبه تا منفی سه درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه