سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در گفتگو با خبرگزاری موج:

بودجه رتبه بندی معلمان از محل تبصره ۱۶

مهرداد گودرزوند چگینی گفت: در لایحه بودجه ۱۴۰۱ اعتبار مورد نیاز برای رتبه بندی معلمان تعیین شده، از این رو اجرای آن هیچ ارتباطی با کسری بودجه و ... پیدا نمی کند و وزارت آموزش و پرورش باید این طرح را به طور کامل اجرا کند.

رتبه بندی معلمان

نایب رئیس اول کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج ضمن اشاره به اینکه اعتبارات رتبه بندی معلمان از محل تبصره  ۱۶ پیش بینی شده است، گفت: از آنجایی که در لایحه بودجه ۱۴۰۱ اعتبار مورد نیاز برای رتبه بندی معلمان تعیین شده، از این رو اجرای آن هیچ ارتباطی با کسری بودجه و ... پیدا نمی کند و وزارت آموزش و پرورش باید این طرح را به طور کامل اجرا کند.

مهرداد گودرزوند چگینی افزود: به همین دلیل مشکلی در تامین منابع اجرای رتبه بندی معلمان وجود ندارد و دولت می تواند تا پایان سال حقوق معلمان را براساس این طرح به طور کامل پرداخت کند. در واقع دولت برنامه هایی را برای تامین اعتبارات طرح های دیگر همچون همسان سازی حقوق بازنشستگان و ... از طریق مولدسازی دارایی ها اعلام کرده و این موضوع ارتباطی به طرح رتبه بندی معلمان ندارد، زیرا این طرق در قانون بودجه ۱۴۰۱ آمده است.

به گزارش خبرگزاری موج، آموزش پرورش در ماه های اخیر طی نامه ای به ادارت آموزش و پرورش استان ها اعلام کرده بود که اعتبارات لازم برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان را ندارد، از این رو معلمان مهرآفرین باید مابه التفاوت حقوقی از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان شهریور را دوباره پس بدهند.

توجیه وزارت آموزش و پرورش این بود که کد رتبه بندی معلمان مهر آفرین از ابتدای مهر ماه ثبت شده است، به همین دلیل از همان زمان مشمول اصلاح حقوق بر مبنای طرح رتبه بندی خواهند بود، این در حالی است که نمایندگان مجلس معتقدند که مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۱ بدون هیچگونه شرطی قانون رتبه بندی معلمان را لازم الاجرا دانسته و همه معلمان در یک سطح مشمول این قانون هستند.

 

بیشتر بخوانید:

احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش با نقض قانون رتبه بندی معلمان / قانون برای معلمان مهرآفرین یکسان با سایرین است

استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس کلید خورد

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه