سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

علی ربیعی:

بطحایی به علت حضور در انتخابات مجلس استعفا داده است

سخنگوی دولت گفت: آقای بطحایی در آغاز هفته استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرد و در متن استعفا نوشت که به دلیل حضور در انتخابات مجلس استعفا داده است.

سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری موج، علی ربیعی سخنگوی دولت در یکی از بخش‌های خبری درباره استعفای سیدمحمد بطحایی  از وزارت آموزش و پرورش ، گفت: آقای بطحایی در آغاز هفته استعفای خود را تقدیم رئیس جمهور کرد و در متن استعفا نوشت که به دلیل حضور در انتخابات مجلس استعفا داده است.

وی افزود: آقای بطحایی روز سه شنبه با آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور تماس گرفته و خواستند تا قبل از پایان مدت زمانی که در قانون برای پذیرش استعفا تعیین شده است، رئیس جمهور با استعفای او موافقت کند که به همین دلیل رئیس جمهور نیز با خواسته ایشان موافقت کرد و استعفا را پذیرفت.

سخنگوی دولت ادامه داد: با شخصیتی که از آقای بطحایی سراغ داریم هرآنچه که در متن استعفا آمده است در ذهنشان نیز بوده است البته گمانه زنی‌ها و مسائل مختلف از سوی طیف‌های مختلف اعلام شده بود اما هرآنچه اتفاق افتاده مواردی بود که مطرح کردم.

ربیعی مطرح کرد: امیدوارم هفته آینده با تشکل‌های صنفی معلمان صحبت کنیم و یکی از مسائلی که در خبرها مطرح شد بحث رتبه بندی معلمان است که این موضوع از زمان دولت یازدهم مطرح شده است و امسال دو هزار میلیارد تومان در بودجه برای آن اختصاص یافته است.

وی عنوان کرد: با تأکید رئیس جمهور بودجه رتبه بندی پیش بینی شده است حتی امسال دولت تصمیم گرفت بودجه را از نفت جدا کند تا نوسانات قیمت نفت بر روی بودجه تأثیر نگذارد و رئیس جمهور دستور داد در اعتبار دو هزار میلیارد تومانی رتبه بندی کاهشی صورت نگیرد و این بودجه اعمال خواهد شد و از یک یا دو ماه آینده رتبه بندی معلمان آغاز خواهد شد و اعتبار دو هزار میلیاردی آن پابرجاست. 

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: زندگی برای حقوق بگیران ثابت با دشواری مواجه است و در شرایط تحریم فشار بر آنها که از گروه بازنشستگان، معلمان و کارگران هستند بیشتر خواهد بود و وظیفه ما در دولت مراقبت بیشتر از زندگی آنهاست و تمام هم و غم خود را براین گذاشته ایم تا فشار کمتر به زندگی مردم بیاید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه