سرخط خبرها
  • پرداخت معوقات بازنشستگان بدون وقفه در حال انجام است
  • اختصاص ۱۱ هزار ظرفیت سفر عتبات در نیمه دوم شهریور
  • ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه لرستان آماده استقبال از دانش‌آموزان هستند
  • شکایت تراکتور از باشگاه پرسپولیس
  • خرید و فروش واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان ممنوع است
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است

عراقچی در مسکو:

ایران با طرح ابتکاری خود تلاش دارد به اختلافات باکو و ایروان پایان دهد

معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: جمهوی اسلامی ایران با طرح ابتکاری خود تلاش دارد با همکاری منطقه‌ای به اختلافات باکو و ایروان پایان دهد.

عراقچی

به گزارش خبرگزاری موج، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه به عنوان فرستاده ویژه جمهوری اسلامی ایران، به منظور پیشبرد ابتکار ایران برای حل مناقشه قره باغ و رایزنی با مقام متولی روسی در این مورد بامداد پنجشنبه وارد مسکو شد.

وی در بدو ورود به مسکو گفت: گروه مینسک امنیت و همکاری اروپا در طول ۳۰ سال گذشته‌  نتوانستند  کاری برای حل اختلافات جمهوری آذربایجان و ارمنستان کنند و  جمهوی اسلامی ایران  با طرح  ابتکاری خود تلاش دارد با همکاری منطقه ای به اختلافات  باکو و ایروان پایان دهد که البته کار سختی برای‌ این هدف در پیش رو داریم.

بر اساس این گزارش سفر منطقه‌ ای سیدعباس عراقچی - معاون سیاسی وزارت امور خارجه - برای پیشبرد ابتکار ایران برای حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ از باکو شروع شد و او بعد از رایزنی با مقامات روسیه به  ایروان و آنکار سفر  خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه