سرخط خبرها
  • جام جهانی زمستانی می‌شود
  • نانوایی‌های سیار در مسیر تشییع مستقر می‌شوند
  • سرمربی تیم ملی کنگو، در نشست خبری از خبر درگذشت پدرش مطلع شد
  • تشییع نمادین رهبر شهید انقلاب در ۵۰ کشور جهان
  • راهنمای کنترل قندخون در مراسم وداع با رهبر شهید
  • تیم المپیاد فیزیک ایران نایب قهرمان جهان شد
  • فروش بلیت پرواز تهران-نجف در روز تعطیلی فرودگاه امام(ره)
  • خروج ۱۰ فروند هواپیمای عملیاتی از ناوگان هوایی کشور
  • ۱۰ درصد تولید مرغ در کشور مازاد مصرف است
  • یک ماه از استعلام صمت گذشت: سرنوشت نامشخص ترخیص موبایل‌ بدون رجیستری
  • لژیونر والیبال ایران در پاریس
  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند
  • محدودیت‌های سوخت‌گیری در ایام تشییع برداشته شد
  • محیط‌زیست نخستین قربانی خاموش جنگ/ متجاوزان پاسخگو باشند
  • پایان جنجال: چادرملو با دستور تاج آسیایی شد
  • پیش‌بینی اُفت قندخون با هوش مصنوعی، یک روز قبل از وقوع
  • استاندار: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است
  • ۱۱.۲ همت از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی پرداخت شد
  • سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد
  • ۱۲.۲ همت به حساب کشاورزان واریز شد

سردار سلامی:

حساسیت‌ها درباره کرونا نباید کاهش پیدا کند

سردار سلامی با اشاره به شیوع کرونا در کشور افزود: کلید موفقیت کشور در مواجهه با کرونا این است که درجه حساسیت دستگاه ها، نهاد‌ها و مردم کاهش پیدا نکند.

سردار سلامی / حماسه 9 دی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار حسین سلامی در نشست قرارگاه بهداشتی، درمانی و زیستی دفاعی سپاه که به صورت ویدئو کنفرانس با همه فرماندهان سپاه استانی برگزار شد، افزود: ویروس کرونا سست نشده و همچنان در حال فعالیت است و هر روز جغرافیای جدیدی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و ما هم نباید سست شویم.

فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: براساس تجارب چند ماه گذشته این بیماری فقط از طریق همکاری و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه قابل گذر است و از آنجایی که هنوز درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، نوع رفتار‌های ما در کاهش این بیماری تعیین کننده است.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: کلید موفقیت کشور در مواجهه منطقی و موفق با شیوع بیماری کرونا این است که درجه حساسیت دستگاه ها، نهاد‌ها و مردم کاهش پیدا نکند.

وی از همه فرماندهان سپاه استانی خواست به ویژه در استان‌هایی که اوضاع شیوع کرونا نامناسب است، با همکاری مناسب با دانشگاه‌های علوم پزشکی همه مساعدت‌های لازم را که در موج اول بیماری به عمل آوردند، مجدد در بخش درمان، غربالگری، ضد عفونی کردن، نقاهتگاه‌ها و حتی در بخش غسل و کفن متوفیان ادامه دهند.

فرمانده کل سپاه گفت: وظیفه ما این است که براساس دستور، ولی امرمان با همه امکانات و توان در این مسئله حضور داشته باشیم.

سرلشکر سلامی افزود: تولید و توزیع ماسک برای مردم و پاسداران همچنان در دستور کار باشد و کمک‌های مومنانه مجدد شروع شود.

وی گفت: در جلسه‌ای که یکشنبه آینده با مسئولان دستگاه‌های حمایتی و انقلابی خواهیم داشت، موج دیگری از کمک‌ها را برنامه ریزی خواهیم کرد و آن‌هایی که به سبب بیماری کرونا دچار مشکلات معیشتی شده اند، مساعدت می‌شوند.

در این ارتباط ویدئو کنفرانسی فرماندهان سپاه استانی از آمادگی‌های خود برای مقابله با بیماری کرونا به ویژه در ایام همه گیری مجدد آن سخن گفتند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه