عضو کمیسیون انرژی خبر داد؛

زنگنه موافق سهمیه بندی بنزین است/ مجلس با سهمیه بندی بنزین مخالف است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیژن زنگنه وزیر نفت موافق سهمیه بندی بنزین است، گفت: مجلس با این طرح مخالف است.

صف+طولانی+پمپ+بنزین+پس+از+وقوع+زلزله+۵.۲+ریشتری+تهران+

قاسم ساعدی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری موج، اظهار داشت: برای بررسی طرح سهمیه بندی بنزین ، بیژن زنگنه وزیر نفت، روز دوشنبه میهمان کمیسیون انرژی مجلس بوده و قرار است در این جلسه، آخرین مطالعات کمیسیون انرژی، مرکز پژوهش های مجلس و همچنین وزارت نفت در خصوص طرح سهمیه بندی بنزین مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی افزود: تصمیم نهایی کمیسیون انرژی درباره سهمیه بندی بنزین برای سال ۹۸ در جلسه روز دوشنبه پانزدهم بهمن مشخص می شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: زنگنه وزیر نفت معتقد است که برای مقابله با قاچاق بنزین، باید سهمیه بندی در کشور اجرا شود تا جلوی قاچاق بنزین گرفته شود.

ساعدی گفت: این در حالی است که تعداد زیادی از نمایندگان مجلس معتقدند اگر ادعای دولت صحیح بوده و ما به خودکفایی در تولید بنزین رسیده ایم، نباید محدودیتی را برای شهروندان ایجاد کنیم.

وی بیان داشت: از نظر ما بحث قاچاق بنزین ، موضوع دیگری است و باید با استفاده از راهکارهای منطقی از جمله نظارت بر عرضه سوخت، افزایش توان نظارتی و افزایش نظارت در مرزها، مانع از قاچاق سوخت و به ویژه قاچاق بنزین شویم و سهمیه بندی بنزین در این حوزه جوابگو نخواهد بود.

عضو کمیسیون انرژی تاکید کرد: دولت باید مبادی قاچاق را شناسایی کرده و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را فعال تر کند. به طور قطع مجلس هیچ وقت سهمیه بندی بنزین را نمی پذیرد.

ساعدی در پایان درباره شایعات مربوط به احتمال افزایش قیمت بنزین نیز گفت: برای سال ۹۸ هیچگونه افزایش قیمت حامل های انرژی به ویژه بنزین را شاهد نخواهیم بود و این شایعات کذب است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه