سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند

رئیس سازمان بهزیستی مرکز نگهداری کودکان در سبزوار بازدید کرد

رییس سازمان بهزیست گفت: نوجوانان در مراکز شبه خانواده بهزیستی باید مهارت های فنی و شغلی را بیاموزند.

رئیس سازمان بهزیستی
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، سیدجواد حسینی امروز در بازدید از یک مرکز نگهداری کودکان در سبزوار گفت: در مراکز شبه خانواده بهزیستی محیطی عاطفی تر از خانواده با رویکرد توانمندسازانه و مستقلانه شکل گرفته است.

رییس سازمان بهزیستی افزود: رسالت مراکز شبه خانواده این است که نوجوانان مهارت فنی و شغلی را یاد بگیرند و آموزش ها به اشتغال منجر شود.

حسینی ادامه داد: در مراکز شبه خانواده چهار مرحله برای کودکان بی سرپرست و بدسرپرست طراحی شده است که گام اول و دوم غربالگری و سنجش خصوصیات شخصیتی، علایق شغلی و تحصیلی آنها و آموزش مهارت‌های نرم زندگی است.

وی تصریح کرد: در مرحله سوم مهارت‌های حرفه‌ای و شغلی متناسب با نیاز جامعه و توانمندی‌ به آنها آموزش داده می شود و در مرحله چهارم که دوره پسارهسپاری این فرزندان است، تسهیلات اشتغال به آنان اعطا می شود تا از طریق مهارتی که فرا گرفته اند به زندگی مستقل مبتنی بر توانمندی برسند و بتوانند زندگی مستقلانه و خوبی داشته باشند.

رییس سازمان بهزیستی گفت: حدود ۹ هزار فرزند در ۶۴۰ مرکز شبه خانواده مخصوص کودکان بی سرپرست و بدسرپرست در سطح کشور تحت پوشش هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه