سرخط خبرها
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

قاسمعلی خدابنده:

خراسان رضوی دارای رتبه اول تعداد نیروهای خرید خدمات آموزشی در کشور

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به کمبود ۲۳ هزار معلم در سال تحصیلی جاری، با برنامه ریزی و مدیریت منابع انسانی و بکارگیری نیرو از راههای مختلف موفق به مدیریت این کمبود در استان شده‌ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: این استان بیشترین تعداد نیروهای خرید خدمات آموزشی را در کشور به خود اختصاص داده است.

خدابنده در ادامه این خبر متذکر شد: هم اکنون ۶ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی در آموزش و پرورش خراسان رضوی مشغول تدریس هستند و با توجه به نیاز استان و کمبود شدید معلم، ۴۲۶ نفر از این تعداد امسال جذب آموزش و پرورش استان شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی همچنین افزود: سال گذشته بیش از ۲ هزار و ٢٠٠ معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب این استان شدند و امسال نیز سه هزار و ۵۰۰ نفر از طریق برگزاری آزمون استخدامی جذب این اداره کل خواهند شد.

وی تاکید کرد: با توجه به کمبود ۲۳ هزار معلم در سال تحصیلی جاری، با برنامه ریزی و مدیریت منابع انسانی و بکارگیری نیرو از راههای مختلف موفق به مدیریت این کمبود معلم در استان شده‌ایم.

خدابنده در خاتمه تصریح کرد: با توجه به بازگشایی حضوری مدارس استان از ابتدای آذر ماه، تمامی مدارس باید نسبت به تشکیل کمیته سلامت اقدام و پس از انجام بررسی های لازم و تنظیم صورتجلسه کمیته سلامت، فرم اعلام آمادگی بازگشایی حضوری را در سامانه بارگذاری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه