سرخط خبرها
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش استان در آیین نواختن زنگ انقلاب:

عدم وابستگی به شرق و غرب از ویژگی های انقلاب اسلامی می باشد

آیین نمادین نواختن زنگ انقلاب اسلامی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، حسن بهرام نیا استاندار، علی درویشی مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان و دانش آموزان در مدرسه شاهد آقا حسین ابن علی (ع) شهر ایلام برگزار شد.

درویشی
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، علی درویشی مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام در این آیین ضمن خیرمقدم و تبریک فرارسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، عوامل موثر در شکل گیری و وقوع انقلاب را برشمرد و گفت: نادیده گرفتن فرهنگ اسلام ناب محمدی، بی توجهی به استعداد، نبوغ و هوش ایرانی، به یغما بردن منابع ایران توسط بیگانگان، بی توجهی به مردم از جمله عوامل وقوع انقلاب اسلامی بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان به ویژگی های برجسته انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: وجود رهبری فرزانه، عدم وابستگی به شرق و غرب، مشخص بودن اهداف و آرمان ها از جمله این موارد است.

علی درویشی در پایان اضافه کرد: ۱۹ کلاس درس در سطح استان داریم که یک دانش آموزه هستند و برای این کلاس ها یک معلم قرار داده و جریان تعلیم و تربیت را در این مدارس یک کلاسه برقرار کرده ایم. قطعا این از برکات و دستاورد های انقلاب اسلامی می باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه