English

وزیر راه و شهرسازی:

جلوگیری از پوک شدن بافت قدیم شهرها الزامی است

وزیر راه و شهرسازی لزوم جلوگیری از پوک شدن بافت قدیم شهرها را مورد تاکید قرار داد.

جلوگیری از پوک شدن بافت قدیم شهرها الزامی است
به گزارش خبرگزاری موج

، فرزانه صادق امروز ۹ مرداد در جلسه شورای اداری شهرستان جیرفت از تمدن هزاران ساله این شهر به نیکی یاد کرد و گفت: دومین سفرم را به جنوب کشور و استان کرمان انجام دادم و در سفرهای بعدی سعی بر قدر شناسی داریم که باید به دور از تعارفات بیانی باشد و الان وقت آن است که به صورت عملی وارد میدان بشویم. 

وی با اشاره به همدلی و حمایت‌های مردم در جنگ ۱۲ روزه، افزود: من به عنوان یکی از مسئولان باید بگویم بعد از جنگ ۱۲ روزه که کشورمان باز دچار تحمیل شد، به عنوان دست اندر کاران باز از صاحبان اصلی انقلاب جاماندیم که سفرهای بعد از جنگ با هدف قدردانی ادامه دارد. 

وزیر راه و شهرسازی محرومیت جنوب کرمان را ناشی از محرومیت مسئولیت پذیری دانست و اظهار کرد: همیشه می‌گوییم محرومیت جنوب کرمان اما محروم نیست. اینجا محروم واقع شده که از تدبیر و مسئولیت پذیری محروم بوده و بحث دولت‌ها نیست زیرا این خطه صاحب ظرفیت و تمدن است و باید با انگیزه‌های چندین برابری از شرمندگی مردم در بیاییم.

وی افزود: بعضا اعتبارات و بودجه‌هایی بوده اما اتفاقی رقم نخورده و ناترازی‌های زیادی داریم و باید منابع محدود را به نتیجه برسانیم. 

صادق بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: بخش خصوصی باید به صورت جدی ورود کند و مطالباتی دارد که شفافیت رفتار ماست و باید از دخالت‌های بیجا کم کنیم و  هر آنچه در حوزه راه و شهرسازی و مولدسازی و اختیارات ماست، دنبال می‌کنیم و در قدم بعدی که باید پیگیری‌های بین بخشی باشد، کنار همه خواهیم بود. 

وزیر راه و شهرسازی مطالبات حوزه راه‌های در جنوب کرمان را به‌جا دانست و گفت: عدالت اعتباری و فضایی را باید دنبال کنیم. تاکید بر تسریع تخصیص منابع را داریم و در همین راستا رئیس جمهور سرزده به وزارتخانه‌ها می‌رود که بیانگر توجه به رضایتمندی جامعه است. 

وی ناوگان فرسوده حمل و نقل جاده‌ای را از نوع مسافری یک چالش دانست که موجب تصادفات و تلفات است و افزود: ناوگان فرسوده مهمترین تاثیر را بر اقتصاد و توسعه دارد و استخوان‌بندی توسعه در کشور بارش روی ریل است.

صادق از پیگیری‌های مجدانه نماینده جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی به عنوان یک بازوی اجرایی یاد کرد و افزود: آنچه به بخش دولتی برمی‌گردد انجام می‌دهیم و با توجه به این که جنوب کرمان قطب کشاورزی کشور است، حتما هماهنگی خواهیم کرد تا بخش خصوصی را قانع کنیم که به پروژه‌های ریلی ورود کند. 

وی برآورد اولیه پروژه راه آهن جیرفت-بم را ۳۴ همت اعلام کرد که عدد بزرگی است و باید این رقم به نتیجه برسد و با جدیت بیشتر تامین منابع را دنبال می‌کنیم.

وی تامین منابع حمل و نقل ریلی را یکی از مهمترین موضوعات مهم دانست و گفت: در زمینه ناوگان مسافری با چالش‌های زیادی روبه‌رو هستیم که باید برطرف شوند. 

وزیر راه و شهرسازی عدم پاسخگویی نسبت به آورده مردم در بحث مسکن را یک نکته قابل توجه دانست و گفت: متاسفانه در سال‌های گذشته در جواب آورده مردم کاری نکردیم و تلاش بر این است واگذاری‌ها بعد از آماده‌سازی اراضی صورت بگیرد. 

وی پوک شدن بافت قدیم شهرها را یادآور شد و اظهار کرد: عدم توجه به بافت فرسوده و پوک شدن شهرها تبعات زیادی دارد که با تعامل سازنده و حمایت‌های مجلس از دولت و نقدهای سازنده و تعاملی که شکل گرفته، در سطح ملی موثر خواهد شد. 

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به مطالبات مردمی نسبت به تأمین اعتبار برای پروژه راه آهن در جیرفت گفت: دلم می‌خواهد صدای سوت قطار را در جیرفت بشنوم و بعد از تأمین منابع، وعده تحقق و زمان‌بندی طرح را اعلام می‌کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه