سرخط خبرها
  • مرز‌های شلمچه و چذابه به‌صورت محدود بازگشایی می‌شود
  • زنگ خطر چاقی در کودکان؛ از دیابت و کبدچرب تا بلوغ زودرس
  • بازداشت عامل ترور شهید کاک‌درویشی در پیرانشهر
  • برد ارزشمند چادرملو در خانه آبادانی‌ها/ نفت آبادان به قعر جدول سقوط کرد
  • پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۳ همتی بانک ملی ایران و وزارت میراث فرهنگی امضا شد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است

کرمانشاه میزبان جشنواره ملی نخود می‌شود

جشنواره ملی نخود به مدت ۴ روز از ۷ لغایت ۱۰ خرداد ماه سالجاری در استان کرمانشاه برگزار می شود .

جشنواره ملی نخود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری جشنواره ملی نخود از ۷ لغایت۱۰خرداد ماه سال‌جاری در استان گفت: این جشنواره با همکاری تمام دستگاه های اجرایی استان  برگزارشود.

کوروش مهرابی بابیان مطلب فوق  افزود: در جشنواره نخود قصد داریم محصول نخود که از مزیت های نسبی استان است را به جامعه معرفی نمائیم.

مهرابی سپس برنامه این جشنواره را مراسم افتتاحیه و نشست تخصصی میز نخود با حضور وزرا و مقامات ارشد ملی در اتاق بازرگانی، همایش علمی در پردیس کشاورزی دانشگاه رازی، جشنواره غذا، شیرینی و کلاس‌های مهارتی آشپزی با نخود، روز ملی مزرعه و جشنواره نخود در روانسر، روز انتقال یافته‌های تحقیقاتی در مرکز تحقیقات سرارود و تجلیل ازکشاورزان و فعالین برتر این بخش اعلام کرد.

 

نخود یکی از پتانسیل‌های بالای کرمانشاه است

در ادامه مرادی رئیس ملی شورای نخود ایران گفت: نخود یکی از پتانسیل های کشاورزی استان کرمانشاه است که توسعه تولید،سطح زیر کشت و افزایش سرانه مصرف آن نیازمند برگزاری رویدادهای متعددی جهت آشنایی عموم مردم کشور با این محصول بسیار مفید است.

وی افزود: برنامه ریزی لازم برای برگزاری جشنواره ملی نخود انجام گرفته و برای برگزاری جشنواره ای در شان استان کرمانشاه نیازمند حمایت و همکاری تمامی بخش های مرتبط هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه