موج
کدخبر : ۴۷۸۳۵۳ لینک کوتاه: https://www.mojnews.com/fa/tiny/news-478353
طی دو روز؛

ورود بیش از 27هزار گردشگر به جزیره قشم

ورود بیش از 27هزار گردشگر به جزیره قشم

قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم از ورود بیش از 27 هزار گردشگر در روزهای 24 و 25 اسفندماه از طریق اسکله های لافت و پهل به جزیره قشم خبرداد.

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت الاسلام محمدسعید آخوندی قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم با اعلام این خبر گفت: این آمار نسبت به سال گذشته بیش از ۷۵ رشد داشته است.

وی ادامه داد: این گردشگران از طریق ۷ هزار ۱۹۴ خودرو به جزیره وارد شده اند و میزان ورود خودرو به جزیره نیز بیش از ۵۱ درصد رشد داشته است.

به گفته قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم، افزایش ورود گردشگران و خودروها به جزیره قشم باتوجه به تمهیدات انجام شده در ارتقای زیرساخت های گردشگری جزیره و افزایش اطلاع رسانی در مورد جاذبه های بزرگترین جزیره خلیج فارس صورت گرفته است.

حجت الاسلام آخوندی تصریح کرد: باتوجه به عملیات بهسازی و ساماندهی اسکله های لافت و پهل نرخ تردد خودرو ها امسال به ۳.۴۷ در دقیقه رسیده است که رکوردی بی سابقه در سفرهای دریایی قشم و کشور به حساب می آید.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه
مهمترین اخبار
گفتگو
آخرین اخبار گروه
پربازدیدترین گروه