English

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت:

طرح دارویار با موفقیت در کشور انجام شد

رییس سازمان غذا و داروی کشور با اشاره به اجرای موفق طرح دارویار تاکید کرد: طرح دارویار با موفقیت در کشور انجام شد و برگشت ناپذیر است؛ باید با برنامه ریزی؛ زیرساخت های لازم را تقویت کنیم تا با مشکلات مواجه نشویم.

به گزارش خبرگزاری موج فارس، سید حیدر محمدی معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و داروی کشور در نشست هم اندیشی با روسای دانشگاه ها، دانشکده ها و معاونان غذا و داروی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب ۵ کشور گفت: به سمتی پیش می رویم که تمام فرآیندها به صورت فناورمحور انجام شود.

محمدی گفت: یکی از حوزه های بسیار مهم و پر چالش را در سازمان غذا و دارو مدیریت می کنیم و امروز خدا را شاکریم که در حوزه دارو سربلند هستیم و از تنگناهای موجود عبور کرده ایم.

او اظهار کرد: سیاست های اجرا شده در سازمان غذا و دارو در راستای اهداف کلان جمهوری اسلامی در زمینه ارتقا سلامت در جامعه است.

او افزود: در اجرای طرح اصلاح سیاست های ارزی با عنوان طرح «دارویار» تلاش شد تا مسایل موجود در حوزه تخصیص ارز ترجیحی به دارو حل شود و با اقداماتی که انجام شد می توانیم بگوییم امروز در حوزه دارو چیزی به اسم ارز ترجیحی و یا رانت و فساد وجود ندارد.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت با ابراز امیدواری برای رفع چالش ها در حوزه تجهیزات و شیر خشک اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین مشکل ما در حوزه تجهیزات مصرفی و شیر خشک؛ ارز ترجیحی است که امیدواریم این مورد نیز رفع شود.

محمدی در ادامه گفت: از حدود تیر ماه که اصلاح سیاست های ارزی آغاز شد، مشکلاتی مانند احتکار نیز تا حدود زیادی برطرف شده است.

رییس سازمان غذا و داروی کشور با اشاره به اجرای موفق طرح دارویار تاکید کرد: طرح دارویار با موفقیت در کشور انجام شد و برگشت ناپذیر است؛ باید با برنامه ریزی؛ زیرساخت های لازم را تقویت کنیم تا با مشکلات مواجه نشویم.

او ادامه داد: اگر الگوی مصرف داروها اصلاح نشود، با هر میزان تولید دارو، باز هم با کمبود مواجه می شویم؛ در بحث سرم نیز لازم است مصرف بیش از حد سرم کنترل شود.

محمدی گفت: انتظار ما این است که کنترل در همه حوزه ها با جدیت انجام شود و دانشگاه ها در بحث نظارت ها با دقت بیشتری عمل کنند؛ باید از مصرف کنندگی فاصله بگیریم و این کار با کنترل درست، قابل انجام است.

او با اشاره به برنامه ریزی برای ابلاغ بالغ بر ۱۷ هزار شاخص در زمینه شناسایی آلاینده ها و سموم در محصولات غذایی به دانشگاه های علوم پزشکی گفت: در حوزه مکمل ها نیز به نحوی برنامه ریزی شده تا کارشناسانی از تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور پس از دریافت آموزش های لازم، در زمینه صدور مجوزهای مربوط به مکمل ها اقدام کنند.

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با اشاره به پیشینه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشکده داروسازی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دانشگاه های اصلی و قطب کشور است که با وجود مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان فعال می تواند  موثر باشد؛ بسیاری از کارها را می توانیم در قالب تفاهم نامه های همکاری به این دانشگاه تفویض کنیم و از تجربیات و فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز بهره مند شویم.

تاکید بر برخورد جدی با توزیع محصولات سلامت محور قاچاق و اهمیت موضوع برون سپاری، از دیگر محورهای مطرح شده از سوی رئیس سازمان غذا و دارو در جمع روسا و معاونان غذا و داروی قطب پنج کشور بود.

در این نشست همچنین سامانه جامع الکترونیکی تامین و توزیع شیر خشک مصنوعی یارانه ای از سوی  راعی، معاون غذا و دارو دانشگاه معرفی شد.

این نشست امروز، سیزدهم بهمن ۱۴۰۱، با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روسا و معاونان غذا و داروی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب پنج و معاونین و مدیران کل سازمان غذا و دارو در مجتمع ولایت شیراز برگزار شد.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه