سرخط خبرها
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

مرتضوی:

خشکی زاینده رود یک موضوع چندوجهی و ژرف است

استاندار اصفهان بیان داشت: موضوع خشکی زاینده رود یک موضوع چندوجهی و ژرف است.

زاینده رود خشک

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان،  سید رضا مرتضوی با بیان اینکه خشکی زاینده رود یک موضوع چندوجهی و ژرف است، گفت: بی تردید اگر طرح ۹ ماده ای شورای عالی آب مصوب سال ۱۳۹۲ شمسی در حوزه زاینده رود از سراب تا پایاب به گونه ای که در هامش طرح آمده ، صیانت می شد، امروز با این حجم عظیم تعهدات عمل نشده روبرو نمی شدیم.

وی اضافه کرد: اجتماع مردمی روز جمعه در اصفهان که در بردارنده نگاه دیگرخواهی هم میهنان ارجمند است. نشان از بینش سیاسی و ولایتمداری عمیق ایشان و امید وافر به مسئولان در راستای ایفاد حق و احقاق حقوق دارد.

مرتضوی ادامه داد: هم وطنان ساعی اصفهانی، در همه مشکلات، دشوارهای و مصائب در هرکجای جغرافیای مرزهای مقدس ایران اسلامی با روی باز در حل مسائل مشارکت نموده اند. ایشان در هیچ رویدادی فقط خود را ندیده اند و از منیت دوری جسته اند.

 استاندار اصفهان گفت: بی گمان مردم شریف و فهیم اصفهان ارزش خدمات رئیس جمهور محترم و مردمی و اعضاء سختکوش هیات دولت به ویژه معاون اول محترم رئیس جمهور و وزرای محترم نیرو و جهاد کشاورزی را می دانند و در همه محافل قدردان این معاضدت بوده و هستند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه