سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

امحاء حدود ۵/۴ تن اوراق مازاد در پزشکی قانونی استان کرمانشاه

بیش از ۱۱۰۰ زونکن از بایگانی راکد پزشکی قانونی استان کرمانشاه جهت امحاء به کارخانه کاغذ و مقواسازی دایکات منتقل شد.

مدیر کل پزشکی قانونی استان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، طی روز یکشنبه ۲۳ آبان ماه با حضور کارشناس ارزشیابی اسناد و نماینده حراست اسناد ملی منطقه غرب کشور(همدان) و مسئول حفاظت و اطلاعات پزشکی قانونی ،تعداد ۱۱۰۰ زونکن مربوط به سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰ از بایگانی راکد جهت امحا به به کارخانه کاغذ و مقواسازی دایکات انتقال داده شد.

به گفته منشی زاده مسئول اسناد و مدارک پزشکی اداره کل پزشکی قانونی استان کرمانشاه این پرونده ها شامل معاینات بدون پیگیری مربوط به سالهای قبل از ۱۳۹۰ و معاینات توأم با پیگیری مربوط به سالهای قبل از ۱۳۸۵ و همچنین استعلامات مراجع قضایی و انتظامی فاقد سابقه به پزشکی قانونی و نیز اوراق مازاد حاصل از پروژه تلخیص پرونده های کمیسیون های پزشکی مربوط به سالهای قبل از ۹۵ ، جمعاً به تعداد یک میلیون و سی و شش هزار و ۲۰۹ برگ و به وزن حدود ۵/۴ تن بود.

دکتر سلیم خانی مدیر کل پزشکی قانونی استان کرمانشاه نیز ضمن قدرانی از زحمات مسئول اسناد و مدارک پزشکی و سایر همکارانی که در انجام این پروژه تلاش نموده اند گفت: طی این پروژه ۵۲ متر مربع از فضای بایگانی راکد آزاد و قابل استفاده جهت پرونده های جدیدگردید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه