سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

دستگاه های فرهنگی بە رسالت خود در مبارزە با مواد مخدر عمل کنند

استاندار کردستان بر ضرورت تشکیل کمیته غربالگری معتادان در سطح استان تاکید کرد و گفت: دستگاه های فرهنگی بە رسالت خود در مبارزە با مواد مخدر عمل کنند.

استاندار کردستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، بهمن مرادنیا ظهر امروز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان با بیان اینکه آمار دقیقی از تعداد معتادان استان وجود ندارد, اظهار کرد: لازم است کمیته ای برای غربالگری و شناسایی تعداد معتادان تشکیل شود تا بتوان در خصوص راهکارهای لازم برای بهبود و درمان آنها اقدام کرد.

وی افزود: افرادی تحت عنوان معتاد به صورت مداوم وارد کمپ های ترک اعتیاد می شوند اما کماکان  اعتیاد خود را ترک نمی کنند، لذا ضروری است برای آنان تصمیمات دیگری اتخاذ شود.

استاندار کردستان ادامه داد: برخی از خانواده های معتادین متجاهر دارای تمکن مالی هستند بر همین اساس باید خود بخشی از هزینه درمان آنان را متقبل شوند و افرادی نیز که تمکن مالی ندارند راباید دولت حمایت کند تا از بلای خانمانسوز اعتیاد رهایی پیدا کنند.

مرادنیا استفاده از تجربیات مدیران کمپ های ترک اعتیاد برای اتخاذ تصمیم گیری های درست را لازم دانست و یادآور شد: خوشبختانه همه دستگاهها واز جمله شورای شهر و شهرداری سنندج برای همکاری در مبارزه با مواد مخدر و پاکسازی چهره شهر عزم راسخ دارند.

وی با بیان اینکه دستگاه های فرهنگی آنگونه که لازم است در جهت مبارزه با مواد مخدر و آگاه سازی جامعه پررنگ ظاهر نشده اند، بیان کرد: اعتیاد یک مشکل همگانی است و از عوارض آن کسی در امان نیست، لذا باید نهادهای فرهنگی نقش جدی خود را در آگاهی بخشی به جامعه و خانواده ها ایفا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه