سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم‌شهر خبر داد:

جذب ۱۰۰ درصدی تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائم‌شهر با اشاره به جذب ۱۰۰ درصدی این تسهیلات، گفت: با توجه به شناور شدن تسهیلات، تاکنون در قالب ۴۳ طرح بیش از ۴۰ میلیارد ریال جذب شد.

ادوات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، علی درویش نیا اظهار داشت: برای افزایش ضریب نفوذ مکانیزاسیون در مزارع و خروج ماشین های فرسوده کشاورزی، سال گذشته از محل تسهیلات خط اعتباری شماره ۷ مکانیزاسیون کشاورزی ، ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات به شهرستان قائم شهر تخصیص و جذب شد.

وی با اشاره به استقبال کم نظیر کشاورزان و جذب ۱۰۰ درصدی این تسهیلات، ادامه داد: با توجه به شناور شدن تسهیلات، استقبال کشاورزان و هماهنگی و همکاری بانک های عامل، تاکنون در قالب ۴۳ طرح بیش از ۴۰ میلیارد ریال از این تسهیلات جذب شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر تصریح کرد: این تسهیلات صرف خرید انواع تراکتور و تجهیزات آن، نشاکار برنج، دستگاه کمباین برداشت برنج، دستگاه تیلر و تجهیزات مربوطه شد و مبلغ ۱۰ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال نیز در قالب طرح مصوب در بانک عامل موجود بوده که در صورت تحقق از میزان جذب فراتر خواهد رفت.

وی گفت: شهرستان  قائم شهر قبل از معرفی این تعداد متقاضی به بانک کشاورزی دارای یک هزار و ۳۷۰ دستگاه تراکتور، ۲۰۰ دستگاه کمباین برنج و ۲۰ دستگاه کمباین غلات بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه