سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

لزوم استعلام از شهرداری برای هرگونه خریدوفروش اراضی در محدوده بوستان جوان قم

مدیر منطقه دو شهرداری قم از لزوم استعلام از شهرداری برای هرگونه خریدوفروش اراضی در محدوده بوستان جوان قم خبرداد.

رضا رحیمی

به گزارش خبرگزاری موج قم‌،‌ رضا رحیمی، با اشاره به مشکلات پیش‌آمده برای برخی شهروندان به‌واسطه خریدوفروش اراضی در محدوده بوستان جوان، اظهار داشت: در خصوص فروش اراضی زراعی و ساخت‌وسازهای حریم شهر و محدوده بوستان جوان از عموم مردم درخواست می‌شود پیش از هرگونه خریدوفروش از شهرداری منطقه ۲ استعلام کنند.

مدیر منطقه دو شهرداری قم با بیان اینکه این اراضی در داخل محدوده شهر نبوده و فاقد کاربری یا با کاربری کشاورزی است، ابراز کرد: از طرفی اراضی به‌صورت مشاعی بوده و امکان تفکیک آن به استناد قانون منع تفکیک اراضی زراعی وجود ندارد.

رحیمی ادامه داد: برابر ماده ۱۰ قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، هرگونه تغییر کاربری جرم تلقی شده و همچنین مطابق ماده ۶ قانون منع فروش و واگذاری اراضی فاقد کاربری مسکونی برای امر مسکن، هرگونه نقل‌وانتقال اعم از رسمی و عادی، تفکیک، افراز و صدور سند و تغییر کاربری در مورد زمین‌های موضوع این قانون ممنوع است.

وی با اخطار به فعالان و تفکیک‌کنندگان این اراضی تصریح کرد: اینکه افراد حقیقی و یا حقوقی اقدام به تفکیک و یا فروش املاک و اراضی حریم شهر یا فاقد کاربری مسکونی کنند، اقدام غیرقانونی بوده از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.

مدیر منطقه دو شهرداری قم در بخش دیگری از سخنان با اشاره به عزم شورای شهر و شهرداری برای رفع نیازهای سطح منطقه دو عنوان کرد: اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی مانند زیرگذر بلوار جمهوری اسلامی، بلوار شهدای روحانیت، رمپ و لوپ پل ۹ دی و … در منطقه ۲ تجلی عزم شورای اسلامی شهر و شهردار قم در مسیر توسعه و ارتقای زیرساخت‌های شهری در مناطق کم برخوردار است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه