سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سید محمد رستگاری تاکید کرد:

ضرورت همکاری همه محلات شهرستان؛ اتباع غیرمجاز باید طرد شوند

فرماندار یزد گفت: اتباع غیرمجاز باید طرد بشوند و متخلفین اتباع مجاز نیز کارت آنها ابطال خواهد شد و محلات زیادی هم اعلام آمادگی کردند و در حال همکاری هستند.

فرمانداری یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، به ریاست فرماندار یزد جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان خانواده با موضوع ساماندهی اتباع خارجی در محله گازرگاه یزدو با حضور معتمدین محله در سالن ولایت فرمانداری یزد برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی فرمانداری یزد، در این جلسه سید محمد رستگاری فرماندار یزد اظهار داشت:  ساماندهی اتباع مجاز در محلات شهر به‌عنوان کار مهم و جدی تلقی می‌گردد که با همکاری و همراهی افراد ساکن در همان محلات امکان پذیر می باشد.

وی افزود: در همه حوزه‌هایی که فلوچارت تهیه شده است وارد شده‌ایم و خوشبختانه با همراهی مسؤلین مرتبط اقدامات تاثیرگذاری انجام شده است ودر کمیته اجتماعی، محلات متعددی اعلام آمادگی کرده‌اند که درحال پی‌گیری می باشد.

فرماندار یزد تاکید کرد: اتباع غیرمجاز باید طرد بشوند و متخلفین اتباع مجاز نیز کارت آنها ابطال خواهد شد.

همچنین درادامه فرماندار یزد در خصوص فلوچارت کمیته‌های کارگروه ساماندهی اتباع خارجی، تشکیل کانون ساماندهی اتباع خارجی در محلات ، بررسی و شناسایی اتباع مجاز و غیرمجاز ساکن در محله ، برنامه‌ریزی برای ساماندهی و برگزاری کلاس‌های آموزشی در حوزه‌های مختلف.... وهمچنین اقداماتی که می بایست در محله (تشکیل کانون ساماندهی اتباع محله در جهت شناسایی اتباع خارجی ، برگزاری جلسه با اتباع مجاز محله در راستای ارتقای شرایط حضور اتباع مجاز ساکن در محل و برگزاری دوره‌های آموزشی) انجام پذیردتوضیحات لازم را به مدعوین ارائه نمود که  پس از بحث وتبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده تصمیماتی لازم اتخاذ شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه