سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

رئیس کل دادگستری استان یزد بیان کرد:

پیشگیری از آسیب های اجتماعی با غنی سازی اوقات فراغت

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: با غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد شرایط مطلوب فرهنگی و آموزشی باید از شکل گیری و شیوع جرائم و آسیب های اجتماعی کاست.

دهشیری

به گزارش خبرگزاری موج یزد، غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: ایجاد زیرساخت های مناسب تفریحی و ورزشی، توزیع عادلانه امکانات و اهتمام به مسائل فرهنگی بهترین راهبرد برای پیشگیری از وقوع جرم است.

وی در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد، اظهار داشت: با غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد شرایط مطلوب فرهنگی و آموزشی باید از شکل گیری و شیوع جرائم و آسیب های اجتماعی کاست.

وی با اشاره برخی از مشکلات شکل گرفته در برخی از محلات حاشیه ای یزد، بر تسریع در نصب دوربین های نظارتی تأکید کرد و اظهار داشت: یک ضلع مهم پیشگیری از وقوع جرم، اقدامات وضعی و انتظامی است، که می تواند در ارتقاء امنیت محله و پیشگیری از وقوع جرم اثر گذار است.

این مقام قضایی، نظارت جدی بر صنف ضایعات فروشان و ساماندهی اساسی آنها را خواستار شد و گفت: استفاده از اتباع بیگانه و واگذاری اداره این اماکن به افراد فاقد مجوز و صلاحیت، مشکلات زیادی را به دنبال داشته که باید با نظارت جدی و بازرسی های مستمر از  استمرار مشکلات در این صنف جلوگیری کرد.

وی تصریح کرد: مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم باید در موعد قانونی تعیین شده اجرا گردد و چنانچه مدیر یا مسئولی بدون هیچ توجیه قانونی از اجرای مصوبات شانه خالی کند دادستان می تواند بعنوان ترک فعل اقدام قانونی نماید.

شایان ذکر است در این نشست گزارش هایی از اقدامات صورت گرفته و مصوبات جرا شده جلسات گذشته توسط مقام های اجرایی، امنیتی، نظامی و انتظامی ارائه گردید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه