سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

با کسب بالاترین امتیاز در بین دستگاه‌های اجرایی:

شرکت آب و فاضلاب دستگاه برتر استان قم شد

شرکت آب و فاضلاب استان در شانزدهمین دوره جشنواره شهید رجایی برای سومین سال متوالی، موفق به کسب رتبه برتر در بین دستگاه‌های اجرایی استان شد و مورد تجلیل استاندار قرار گرفت.

جشنواره شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری موج قم، جلسه شورای اداری استان قم امروز با حضور بهرام سرمست استاندار، مهندس امیرآبادی و حجت‌الاسلام ذوالنور نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران دستگاه‌های استان در سالن کرامت استانداری برگزار و از دستگاه‌های برتر استان در شانزدهمین جشنواره شهید رجایی تجلیل شد.

شرکت آب و فاضلاب استان نیز که در جشنواره شهید رجایی با کسب بالاترین امتیاز (۹۵۴.۴۵) رتبه برتر را به خود اختصاص داد، در این جلسه مورد تجلیل قرار گرفت و استاندار قم ، لوح تقدیر خود را به دکتر علی جان صادق پور مدیرعامل آبفای استان اهدا کرد.

استاندار قم در این لوح تقدیر خطاب به مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم آورده است: ارزیابی عملکرد به عنوان رکن اساسی از نظام مدیریت و مکانیزم مؤثری برای تشویق و تقویت انگیزه‌ها و تلاش برای اصلاح، بهبود و ارتقا خدمات دستگاه‌های اجرایی است.

بهرام سرمست در ادامه این لوح تقدیر ضمن تأکید بر اینکه شرکت آب و فاضلاب استان با سرلوحه قرار دادن سیاست‌ها، برنامه‌های بالادستی نظام اداری و بر اساس نتایج فرایند ارزیابی عملکرد، موفق به کسب عنوان دستگاه برتر در سال ۱۳۹۸ شده است، از زحمات مدیرعامل و کارکنان این شرکت تقدیر کرده است.

وی در پایان ابراز داشته است: امید است در طریق ارزشمند و پرفضیلت خدمتگزاری به مردم با تأسی به شهیدان رجایی و باهنر و در چارچوب آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی(ره) و فرامین مقام معظم رهبری مدظله موفق و مؤید باشید.

مهندس رضا غفاری مدیر دفتر توسعه مدیریت و تحقیقات آبفای استان، گفت: شرکت آب و فاضلاب استان قم در ارزیابی‌های صورت گرفته با کسب امتیاز هزار در شاخص‌های اختصاصی و ۹۰۸ در شاخص‌های عمومی و در مجموعه با امتیاز ۹۵۴.۴۵ توانست رتبه برتر شانزدهمین دوره جشنواره شهید رجایی را به خود اختصاص دهد.

مهندس رضا غفاری بیان کرد: تأمین آب شرب شهر و روستا، توسعه سامانه‌های پساب از طریق سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی، افزایش کیفیت آب شرب، ارتقای بهره‌وری در تأسیسات آب جزو شاخص‌های عمومی و اصلاح ساختار سازمانی، توسعه دولت الکترونیک، مدیریت سرمایه انسانی، بهبود فضای کسب‌وکار و ارتقای بهره‌وری، ارتقاء سلامت اداری، مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی و استقرار نظام مدیریت عملکرد نیز جزو شاخص‌های اختصاصی این جشنواره است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه