سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

هلاکت ۳ شرور سابقه‌‎دار در سیستان و بلوچستان در درگیری با پلیس

دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر از هلاکت ۳ شرور سابقه‌‎دار در درگیری با ماموران نیروی انتظامی خبر داد.

درگیری پلیس با اشرار

به گزارش خبرگزاری موج، محسن گل محمدی دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان از هلاکت سه شرور سابقه دار در جنوب این استان خبر داد و گفت: این سه شرور پس از سرقت مسلحانه نافرجام یکدستگاه خودرو دقایقی قبل در  ایرانشهر به هلاکت رسیدند.

وی اظهار داشت: در درگیری مسلحانه سارقان مسلح با ماموران پلیس آگاهی شهرستان ایرانشهر سه شرور و سارق مسلح معروف منطقه که دارای چندین فقره سابقه سرقت مسلحانه و بیش از پنج فقره سابقه کیفری در دادگستری شهرستان با اتهامات قدرت نمایی و ایجاد ارعاب با سلاح ، ایراد صدمه بدنی عمدی با سلاح، سرقت های مسلحانه متعدد، نزاع دسته جمعی و اخلال در نظم عمومی در منطقه بودند پس از سرقت مسلحانه نافرجام یکدستگاه خودروی سواری ظهر امروز و تماس شاکی با پلیس ۱۱۰ و حضور سریع پلیس در محل سرقت و محاصره خیابان های اطراف بدنبال حمله مسلحانه و تیراندازی بسمت مامورین با تیراندازی متقابل ماموران به هلاکت رسیدند.

دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر افزود: از نامبردگان چندین قبضه سلاح و مهمات مربوطه نیز کشف و ضبط شده است.

 گل محمدی با تقدیر از حافظان نظم و امنیت و فرماندهی انتظامی شهرستان بدلیل اقتدار و حضور به موقع پرسنل خدوم انتظامی تصریح کرد: این گونه اقدامات و برخورد قاطع با اشرار توسط پلیس باعث موجی از خرسندی و ابراز رضایت شهروندان فهیم و نجیب شهرستان ایرانشهر شده است.

ایرانشهر در ۳۳۷ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه