سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

با پایان فصل برداشت صید میگو؛

صید ۱۴۱۰ تن میگو از آب های هرمزگان

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان از پایان فصل صید میگو و صید بالغ بر هزار و ۴۱۰ تن میگو از آب های هرمزگان خبر داد.

صید میگو

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمد جوانمرد معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان با بیان این که در صیدگاه‌های استان هرمزگان فصل صید میگو از یازدهم مهرماه آغازشده است، گفت: خوشبختانه در مجموع فصل صید میگو امسال رضایت‌بخش بوده است.

وی افزود: امسال حدود ۱۷۹ فروند شناور صیادی با بیش از دوهزار و ۱۴۸ نفر صیاد در فصل صید میگوی ۹۸ مشارکت دارند.

جوانمرد با بیان اینکه خوشبختانه از پیش بینی های انجام شده برای میزان صید میگو امسال جلو بوده ایم تصریح کرد: صیدگاه میگوی هرمزگان از شهرستان سیریک و شهرستان میناب تا سواحل منطقه تولا واقع در شمال شهرستان قشم را شامل می شود.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان تصریح کرد: از این میزان صید بالغ بر ۱۰۳۳ تن میگوی درشت و حدود ۳۷۷ تن میگوی سر تیز بوده است.

وی استفاده از مشارکت تعاونی‌های صیادی میگو گیر برای تقویت حفاظت منابع، حضور منظم و به‌موقع نیروهای حفاظت منابع و انجام گشت‌های هدفمند، بازدید منظم کارشناسان صید و کارشناسان پژوهشکده از عملیات صید شناورها و جلوگیری از صید شناورها در شب و ساعات خارج از زمان تعیین‌شده را از اهم اقدامات مدیریتی انجام‌شده برای مدیریت بهتر فصل صید میگو خواند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه