سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

رئیس دیوان عالی کشور:

نقش رسانه ملی در روشن گری از نقشه‌های دشمن حائز اهمیت است

منتظری، رئیس دیوان عالی کشور در دیدار با رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: نقش سازمان صدا و سیما در روشن گری و خنثی کردن نقشه‌های دشمن حائز اهمیت است.

منتظری، رئیس دیوان عالی کشور در دیدار با رئیس سازمان صدا و سیما
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت الاسلام منتظری رئیس دیوان عالی کشور در دیدار با پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما که در ضمن تشکر از همکاری و تعامل بیش از پیش میان سازمان صدا و سیما و قوه قضائیه گفت: رسانه ملی از جایگاه مهم و خطیری برخودار است و در دنیای امروز که بوق‌های استکبار دائماً در شبکه های مختلف مشغول به دروغ پردازی و تهاجم خبری و تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقدسات هستند، نقش سازمان صدا و سیما در روشن گری و خنثی کردن نقشه‌های دشمن حائز اهمیت است.

منتظری در ادامه افزود: در دیوان عالی کشور آماده هرگونه همکاری با رسانه ملی در جهت انعکاس اخبار و فعالیت‌ها به ویژه انعکاس اخبار و برنامه‌های هیأت عمومی هستیم و با توجه به اهمیت مذاکرات هیأت عمومی دیوان عالی کشور و آراء وحدت رویه صادره هیأت عمومی که به منزله قانون است و برای همه لازم الاتباع است، باید بستری فراهم شود که اخبار این جلسات به صورت وسیع تر پوشش داده شده و با ساخت برنامه های مختلف به تعمیق سطح آگاهی عمومی آحاد جامعه در راستای دانش حقوقی و ارتقای اطلاعات قضایی و حقوق شهروندی کمک شود.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: هرچقدر در راستای افزایش علم و آگاهی قضایی عموم مردم تلاش کنیم و با همکاری دوطرفه نسبت به ساخت برنامه های مختلف و جذاب با محتوای حقوقی اقدام نماییم، به همان میزان بلکه چندبرابر آن از حجم پرونده‌های دستگاه قضایی کاسته شده و این رسالت سنگینی است که بر دوش رسانه ملی است که با پشتیبانی خود از لحاظ تجهیزات رسانه‌ای می‌تواند ما را در این امر موفق نماید و ثمره این موفقیت ایجاد رفاه حال و امنیت حقوقی قضایی آحاد ملت ایران و حتی ایرانیان خارج از کشور است.

جبلی رئیس سازمان صداوسیما نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار با رئیس دیوان عالی کشور بر همکاری هرچه بیشتر سازمان با دیوان عالی کشور و رفع موانع زیرساختی برای تولیدات رسانه‌ای با موضوعات حقوقی قضایی و افزایش سطح آگاهی عمومی مردم تأکید داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه