سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

آمیتیس رمضانی در گفتگو با خبرگزاری موج:

سویه XE کرونا ١٠ تا ١٥ برابر مسری تر است/ مشکلات گوارشی یکی از علائم این سویه است

فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی گفت: سویه XE حدود ١٠ تا ١٥ برابر مسری تر است اما از نظر اینکه عارضه یا شدت بیماری بیشتر باشد فعلا هیچ دیتایی وجود ندارد.

کرونا-ویروس

آمیتیس رمضانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، درباره جزئیات سویه XE کرونا ، گفت: سویه XE از نظر مسری بودن شدیدتر است ضمن آنکه این سویه ترکیبی از زیرمجموعه اومیکرون بوده که از دو ساب واریانتba۱  و ba۲ است.

وی ادامه داد: ba۲ سویه ای است که به آن اومیکرون مخفی گفته می شد، بدان معنا که به راحتی در تست های تشخیصی، اشکال به وجود می آورد و امکان افتراق آن از دلتا به سختی صورت می گرفت.

این فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی، با تاکید بر اینکه سویه ba۲ یک و نیم برابر نسبت به سویه اولیه اومیکرون شایع تر بود، افزود: حال ترکیب دو سویه مذکور، یک نوع ترکیبی به نام XE ایجاد کرده که حدود ١٠ تا ١٥ برابر مسری تر است اما از نظر اینکه عارضه یا شدت بیماری بیشتر باشد فعلا هیچ دیتایی وجود ندارد اما به نظر می رسد که تنها این سویه نیست که نوترکیب است بلکه چند سویه نوترکیب دیگر هم وجود دارد.

 

بیشتر بخوانید:

تزریق سرم برای درمان کرونا هیچ تاثیری ندارد/ بهترین روش درمان اُمیکرون چیست؟

 

رمضانی با بیان اینکه سرایت سویه XE  از همه سویه‌ها بیشتر و مسری‌تر است، افزود: اغلب سویه های نو ترکیب و جدید از نظر سرایت، مسری تر هستند و می‌توان گفت XE مسری‌ترین سویه ای از کرونا بوده که تاکنون به وجود آمده است.

این فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی، با اشاره به ابتلای تعداد زیادی از مردم دنیا به امیکرون، تصریح کرد: با توجه به مبتلایان به این بیماری، بعید است که سویه XE  بتواند مشکلی ایجاد کند یا حتی باعث افزایش مرگ و میر شود و تاکنون اطلاعات به دست آمده نیز گواه این امر است، اما در هرحال در مورد کرونا نمی توان هر چیزی را به طور قطعی بیان کرد.

وی درباره علائم سویه XE اومیکرون، بیان کرد: هنوز چیزی قطعی نیست، اما یکسری علائم گوارشی برای افراد به وجود می‌آید که به همراه تب و گلو درد است که در این سویه تاحد زیادی، چنین مواردی را شاهد هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه